Open avond Jeugdsoos Koudum

donderdag, 24 april 2014

Op vrijdagavond 2 mei aanstaande houdt de jeugdsoos een open avond. Op deze avond wil de jeugdsoos de jongere jeugd vanaf groep 8 en hun ouders laten ervaren wat er allemaal is te doen. Er is een DJ, er zijn pooltafels, een airhockey tafel en...Lees meer »

25ste editie Beantsje Fan it jier

donderdag, 24 april 2014

Op koningsdag zaterdag 26 april a.s. wordt het jaarlijkse Beantsje fan it jier bekend gemaakt.  Het Beantsje fan it jier is een initiatief van Dorpsbelangen Koudum en wordt uitgereikt aan een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor...Lees meer »

Dorpsbelangen Koudum trekt steun "Fryslân foar de wyn" in

dinsdag, 22 april 2014

Windpark Koudum Woensdag 16 april jl. heeft het bestuur van Dorpsbelangen Koudum besloten de verleende steun aan het door Coöperatie Duurzaam Koudum ingediende plan Windpark Koudum bij "Fryslân foar de wyn" in te trekken. De steun is...Lees meer »

Herinneringszuil Koudum opgeknapt

dinsdag, 22 april 2014

Het in 1965 op de nieuwe begraafplaats in Koudum geplaatste herinneringsmonument is opgeknapt. Dat was geen overbodige luxe, want de van metaal gemaakte eeuwige vlam was behoorlijk roestig. Ook het betonwerk kon wel een likje verf gebruiken. Dit...Lees meer »

Unieck Kamerconcert met Lysbeth Munniksma en Kevin Wolters

donderdag, 17 april 2014

Op 27 april kunt u in Unieck aan de Verlengde Hoofdstraat naar een sfeervol kamerconcert gaan luisteren van Lysbeth Munniksma en haar vriend Kevin Wolters. Singer/songwriter Lysbeth Munniksma maakt popliedjes die met een positieve insteek zijn...Lees meer »

Nijs of the Beantsjes - NOTB gaat goed fout

dinsdag, 15 april 2014

Guilty pleasures in Koudum?Lees meer »

Duik in het verleden

zaterdag, 12 april 2014

Het Nostalgisch Album is weer aangevuld met interessante informatie. Smid Carel van Asperen brengt in 1959 een bedrag van maar liefst 18,60 gulden in rekening bij de Christelijke School voor diverse werkzaamheden. Kijk bij het deel...Lees meer »