Water in de nieuwe haven een feit

zaterdag, 22 november 2014

Zaterdag 22 november hebben twee zwarte pieten de stop uit de inlaat van de nieuwe haven getrokken zodat deze langzaam vol kan stromen. Het Koudumer bedrijf Waterspoor heeft alvast voor zijn boot een plekje gezocht. Volgende week zal ook de woonark...Lees meer »

Start inschrijving "Heel Koudum Bakt"

zaterdag, 22 november 2014

Na het grote succes van vorig jaar is er tijdens de kerstfair op vrijdag 12 december weer een editie van de taartenbakwedstrijd "Heel Koudum Bakt". Deze wedstrijd is voor jong en oud. De bedoeling is dat u de zelfgemaakte taart...Lees meer »

Actiepagina Team Wybe online: Er kan gedoneerd worden!

woensdag, 19 november 2014

Lieve mensen,  Jullie hebben er even op moeten wachten, maar er kan via onze actiepagina gedoneerd worden! http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/team-wybe Op deze pagina zijn ook de teamacties, de persoonlijke motivaties...Lees meer »

Vermist: Fybi

Vermist: ex-kater Fybi (Bengaal) kleur: cypers bruin met wit

zondag, 16 november 2014

Vermist, Fybi, een gecastreerde kater (Bengaal) met de kleuren cypers bruin met wit. Sinds donderdag vermist in de omgeving Smidsweg. Heeft u deze kat gezien, neemt u dan contact op met Amivedi (tel: 088-0064692) Eerdere...Lees meer »

Sleutel gevonden

zaterdag, 15 november 2014

Op de Oostenveldseweg is een sleutel gevonden. Bent u deze kwijt, dan kunt u via deze link contact opnemen met de vinder.  U kunt ook contact opnemen met koudum.nlLees meer »

Voorspeelavond muziekschool Koudum

zaterdag, 15 november 2014

Kunstencentrum Atrium organiseert op maandag 24 november een voorspeelavond van leerlingen van de Muziekschool Koudum. Op deze avond treden gitaarleerlingen op van docent Mario Kramer. Zij spelen op akoestische gitaar, elektrische gitaar en...Lees meer »

Redders krijgen onderscheiding Carnegie Heldenfonds

vrijdag, 14 november 2014

Het bestuur van de Stichting Carnegie Heldenfonds heeft besloten om een drietal mensen, waaronder Hendrik Pries uit Koudum, de bronzen legpenning van de stichting toe te kennen. Zij krijgen de onderscheiding omdat ze op 23 februari...Lees meer »