Nieuws & Activiteiten
 

Hoe bespaar je eenvoudig 140 euro?

zaterdag, 25 maart 2017

Afgelopen week controleerde het team Handhaving Publiek Domein van de gemeente Súdwest-Fryslân samen met politie Bolsward op de zogenaamde 'snoeproutes' in Bolsward. Dat zijn routes tussen de school en de supermarkt. Ziet een handhaver dat een...Lees meer »

Maak een geldplan met Startpunt Geldzaken

zaterdag, 25 maart 2017

Inwoners van Súdwest-Fryslân kunnen vanaf vandaag online hun inkomsten en uitgaven plannen. De gemeente heeft zich aangesloten bij Startpunt Geldzaken, een product van onder andere het Nibud en Vereniging Eigen Huis. Via...Lees meer »

De column van Wim Beekman

dinsdag, 21 maart 2017

De wekelijkse column van Wim Beekman, gepubliceerd in de Leeuwarder Courant van 18 maart 2017Lees meer »

Nieuws van Tennisvereniging Oeverzwaluwen

maandag, 20 maart 2017

Maandag 6 februari 2017 heeft het bestuur samen met de banencommissie het startsein gegeven voor de renovatie van de drie gravel banen. De afgelopen weken is er veel gebeurd. Het bedrijf Sweco (voorheen Grontmij) voert de renovatie...Lees meer »

Sfeervolle opening nieuwe galerie in Koudum

zondag, 19 maart 2017

 ‘Kunst is meer dan de slagroom op de taart’, volgens de Friese gedeputeerde voor Cultuur, Sietske Poepjes. Ze sprak deze woorden bij de opening van Galerie Lytse Skientme in Koudum op zaterdag 18 maart. ‘In minske kin wol libje fan ierappels...Lees meer »

18 maart opening Galerie Lytse Skientme

vrijdag, 17 maart 2017

Op 18 maart wordt Galerie Lytse Skientme in Koudum officieel geopend. De feestelijke openingsplechtigheid vindt plaats om 16.00 uur. Iedereen is daarbij welkom. De Friese gedeputeerde van Cultuur, Sietske Poepjes, zal een korte openingstoespraak...Lees meer »

BandContest 2017

vrijdag, 17 maart 2017

Zes bands van Kunstencentrum Atrium gaan zondag 2 april met elkaar de strijd aan bij de jaarlijkse BandContest in Koudum. De wedstrijd wordt georganiseerd door Muziekschool Koudum, onderdeel van Kunstencentrum Atrium. In de bands spelen middelbare...Lees meer »