Nieuws & Activiteiten
 

Gastgezinnen gezocht

zondag, 19 april 2015

Word wereldgezin met een AFS bonuszoon of dochter! Maria uit Brazilië, Maxi uit Chili, Chiara uit Italië en Nina uit de VS zijn 4 enthousiaste scholieren die net te horen hebben gekregen dat zij het komend schooljaar met AFS - een non-profit...Lees meer »

Avondvierdaagse 19 t/m 22 mei

zondag, 19 april 2015

De avondvierdaagse komt al weer dichterbij en wordt dit jaar gehouden van dinsdag 19 mei t/m vrijdag 22 mei. Iedereen is van harte welkom. Groep 1 t/m 5 kunnen de 5 km lopen en groep 6,7 en 8 de 10 km . De kosten...Lees meer »

Sleuteloverdracht Centrumplan

woensdag, 15 april 2015

De acht nieuwe woningen binnen het Centrumplan Koudum zijn na heel wat maanden bouwen klaar voor bewoning. Op donderdag 16 april om 09.00 uur en vrijdag 17 april zullen de sleutels worden overhandigd aan de eerste bewoners. Ook de straat ligt er,...Lees meer »

Voorbereidingen KunstRoute Koudum in volle gang

dinsdag, 14 april 2015

De commissie KunstRoute Koudum is er in geslaagd voor 2015 weer een mooie route langs particuliere tuinen en galeries door Koudum samen te stellen, waardoor de bezoekers een nieuwe indruk kunnen krijgen van ons mooie dorp. Op dit moment zijn we...Lees meer »

Tweede Kamer tegen open houden politiebureau Koudum

dinsdag, 14 april 2015

De motie van het CDA om het politiebureau in Koudum open te houden is dinsdagmiddag in de Tweede Kamer weggestemd. Het CDA diende de motie in naar aanleiding van protesten uit de Súdwesthoeke. Bewonersorganisaties uit Koudum, Hindeloopen, Stavoren,...Lees meer »

Dobbefestival gaat door!

maandag, 13 april 2015

Ook dit jaar is er weer een Dobbefestival en wel op 30 mei! De hoofdact blijft nog even een verrassing en wordt op 25 april bekend gemaakt, maar de andere acts mogen er ook zijn! Een tipje van de sluier: Diff en The Euros...Lees meer »

Een oproep (www.frisiana.frl)

zaterdag, 11 april 2015

Beste minsken, Hjirbij wol ik jim graag witte litte dat ik in grutske gebrûker wurden bij fan de -frl- extinsje op myn website.Jo kinne no ynlogge mei www.frisiana.frlMeitsje der faak gebrûk fan want der is dy website foar makke, Freonlike...Lees meer »