Stem op uw favoriete foto

maandag, 31 oktober 2011

Hebt u ook zo genoten van alle inzendingen van de fotowedstrijd Koudum? U kunt vanaf uw favoriete Foto van de Maand een stem geven en daarmee de maker helpen naar de titel Foto van het Jaar. Maar nog mooier is dat de winnaar een Irischeque...Lees meer »

Foarlêsmiddei "De Bisteboel fan Omke Roel"

woensdag, 26 oktober 2011

Op 2 novimber sil Thys Wadman by Boekhannel Muizelaar foarlêze út û.o. ?De Bisteboel fan Omke Roel?. Johan Bloem soarget foar de muzyk.Bern fan groep 3 o/m 5 binne wolkom fan 14.30-15.00 oere en fan groep 6 o/m 8 fan 15.30-16.00 oere. Wol efkes...Lees meer »

Bulte Nijs Online, doe mee!

maandag, 24 oktober 2011

Wist u dat www.Koudum.nl dagelijks maar liefst 700 unieke bezoekers heeft? Dat betekent dus iedere dag 700 verschillende mensen die even een kijkje komen nemen. Maar of ze nu willen weten hoe ze zich kunnen aanmelden voor de volleybalvereniging...Lees meer »

Swel4you

maandag, 24 oktober 2011

De activiteitencommissie van MFA De Swel organiseert in de week van 31 oktober t/m 4 november voor de vierde keer op rij de activiteitenweek Swel4you in de voormalige gemeente Nijefurd. Swel4you, een week vol activiteiten voor iedereen. Tijdens...Lees meer »

RoMa sluit deuren definitief

donderdag, 13 oktober 2011

Rob en Geeske van het warenhuis RoMa gaan op zoek naar een baan. Na vijf jaar houden ze het voor gezien, omdat er geen bestaan in de winkel zit. Rob werkte in de facilitaire dienst bij een bank, maar zat zonder werk...Lees meer »

Miranda Dijkstra wint ook de publieksprijs

vrijdag, 7 oktober 2011

De Koudumer kunstenares Miranda Dijkstra (24) is helemaal enthousiast. Op 2 september ontving zij tijdens de opening van de tentoonstelling ?Bewaren voor later? bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort de eerste prijs van de...Lees meer »

"Fans" in vuur en vlam voor Van Velzen

woensdag, 5 oktober 2011

Dat Van Velzen populair is, wisten we al, maar dat de "fans" in vuur en vlam stonden, is nieuw voor ons als organisatoren van popconcerten in De Klink en sporthal. Vrijdag waren billboards geplaatst en wat schetst onze verbazing, zaterdag...Lees meer »