Nieuws & Activiteiten
 

Beeldhouwworkshop portretten

zaterdag, 31 januari 2015

Van vrijdag 27 maart tot en met zondag 29 maart wordt een workshop portretten gegeven door Jon Gardella in Bei Mei. Voor verdere info zie de site van het beeldhouwcentrum.Lees meer »

Vreemde vogels in Bei Mei

zaterdag, 31 januari 2015

Van 15 februari tot en met 18 april zal in het beeldhouwcentrum aan de Hoofdstraat een vogelexpositie worden gehouden van de hand van Maria Vis. De openingstijden van het beeldhouwcentrum zijn woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur....Lees meer »

Meeko is nu echt alleen

donderdag, 29 januari 2015

Omdat wij niet weten wie hem allemaal gekend hebben willen we langs deze weg graag laten weten dat de heer Alex Hartley woensdagochtend 28 januari 2015 is overleden. Velen van ons kenden Alex Hartley beter als "de Engelsman", die...Lees meer »

30 januari en 13 februari inloopspreekuur Duurzaam Koudum

dinsdag, 27 januari 2015

Vrijdag 30 januari a.s. en 13 februari houdt Duurzaam Koudum een inloopspreekuur van van 16:00-18:00 in de Muziekschool. U kunt hier terecht met al uw vragen over het voorlopig energielabel, duurzaam wonen en...Lees meer »

Petitie voor behoud zwembad Workum

dinsdag, 27 januari 2015

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân zijn voornemens om zwembad De Rolpeal in Workum te sluiten. Veel Koudumers maken gebruik van dit zwembad voor zowel les als recreatief. Plaatselijk belang Workum gaat de strijd...Lees meer »

AED herhalingslessen in Koudum

maandag, 26 januari 2015

Een aantal jaren geleden is vanuit het Antonius Ziekenhuis Sneek, maar ook landelijk een grote campagne opgestart waarin mensen werden opgeroepen om een AED/Reanimatie diploma te gaan halen om, indien nodig, mensen die mogelijk te kampen hebben met...Lees meer »

Lieve hond deel twee

zaterdag, 24 januari 2015

Vorige week deden wij een oproep om Meeko (spreek uit mieko) te adopteren.Even werd gehoopt dat Meeko bij de familie Venema aan de Dammenseweg kon blijven, maar helaas de hond van de familie Venema kon niet overweg met Meeko. Dus plaatsen we de...Lees meer »