Nieuws & Activiteiten
 

Nog enkele plekken vrij voor de 'Wilde Zuidwestern Zeskamp'

donderdag, 28 juli 2016

Mocht het aan jullie aandacht zijn ontsnapt, druk bezig met de vakantie voorbereidingen, veel te mooi weer, druk, druk, druk, maar toch even deze herinnering om je op te geven voor de 'Wilde Zuidwestern Zeskamp' op vrijdag 9 september in de...Lees meer »

Expositie Leentjes in Doopsgezinde Kerk Koudum

donderdag, 28 juli 2016

De Koudumse schilder G. Leentjes- Semplonius exposeert haar schilderijen op 2, 9 en 16 augustus in de Doopsgezinde Kerk in Koudum. Leenstra was een verwoed handwerkster, totdat ze 20 jaar geleden door een buurvrouw en diens vriendin aangespoord...Lees meer »

Team Wybe Wielerfeest op 11 september

woensdag, 27 juli 2016

Op zondag 11 september 2016 organiseert Team Wybe de 1e editie van het Team Wybe Wielerfeest. Er worden 2 routes van 100 en 30 km uitgezet met duidelijke bordjes en verkeersregelaars onderweg. Starttijden fietsers: 11.00-12.00: start van...Lees meer »

Gratis Ierse avond met ‘The Shannons” tijdens Pitch & Putt Fippa Open in Koudum

dinsdag, 26 juli 2016

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus wordt op de Pitch & Putt baan van Koudum een Internationale Open Pitch & Putt toernooi gehouden. Aan dit evenement nemen spelers en speelsters uit binnen- en buitenland deel.  Voor de...Lees meer »

Nieuwbouw project De Finke en De Kas.

donderdag, 7 juli 2016

Nieuwsbrief nummer 1: juli 2016Lees meer »

Koudumer recreatiebedrijven genominieerd voor Zoover Award

maandag, 4 juli 2016

Vakantiepark De Kuilart, Camping Venema en B&B Perruque zijn genomineerd voor een Zoover Award. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen. De Awards geven sinds 2009 erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties. Door een...Lees meer »

Politiebureau Koudum voorlopig nog niet dicht

zaterdag, 2 juli 2016

Naar aanleiding van een tussenrapportage over de aanrijtijden van de politie in de regio Kleine Zuidwesthoek bleek dat de afgesproken aanrijtijd van 15 minuten hier bij lange na niet werd gehaald. Binnen een vastgestelde tijd van maximaal...Lees meer »