Nieuws & Activiteiten
 

Open Sportdag woensdag 15 maart

donderdag, 23 februari 2017

In samenwerking met Nij Claerbergen en Thuiszorg Fryslân wordt op woensdag 15 maart een “Open sportdag” georganiseerd in Nij Claerbergen. Er kan gratis en vrijblijvend deelgenomen worden aan de activiteiten Fit50+ en...Lees meer »

Jubileumconcert Zuidwesthoek-Mannenkoor

woensdag, 22 februari 2017

Op vrijdag 17 maart 2017 geeft het Zuidwesthoek-Mannenkoor ter gelegenheid van haar vijftigjarig bestaan een jubileumconcert in de Martinikerk te Koudum. Het wordt een avond met een mix van liederen die door de jaren heen op het programma hebben...Lees meer »

Try-out concert Nij Libben in Op 'e Hichte

woensdag, 22 februari 2017

Op zondagmiddag 26 februari kunt u genieten van een mooi concert van Fanfare Nij Libben en Fanfare Oranje uit Spannum in gebouw Op 'e Hichte. De afgelopen weken zijn beide korpsen heel hard aan het oefenen geweest voor een concours dat plaats zal...Lees meer »

Goochelaar Robin Matrix in De Klink

woensdag, 22 februari 2017

Op woensdagmiddag 1 maart aanstaande om 15.00 uur komt goochelaar Robin Matrix naar de Klink te Koudum. Al sinds zijn achtste levensjaar houdt Robin zich bezig met goochelen. In het begin ging het natuurlijk om kleine trucs uit een goocheldoos,...Lees meer »

De column van Wim Beekman

dinsdag, 21 februari 2017

De wekelijkse column van Wim Beekman, gepubliceerd in de Leeuwarder Courant van 18 februari 2017Lees meer »

Afsluiting seizoen IJsvereniging Koudum met Open Kampioenschappen Kanovaren

donderdag, 16 februari 2017

De afgelopen winter heeft ons toch nog een dag en avond schaatsen opgeleverd op de ijsbaan. Toch moet in maart weer het water van de baan. Net als vorig jaar laat ijsvereniging Knobbe het water niet zomaar weglopen. Op zondag 19 maart om 13.00 uur...Lees meer »

Lezing Peter Karstkarel in de Klink

woensdag, 15 februari 2017

Op woensdag 22 februari komt Peter Karstkarel naar de Klink in Koudum voor een lezing over zijn boek 'Dag, mijn lieve moeder'.  Al bijna een decennium lang zijn Peter en Klaske Karstkarel bezig met het in kaart brengen van de grafcultuur in...Lees meer »