Nieuws & Activiteiten
 

Verkeersstremming Ds. L. Tinholtstraat, 21-09 t/m 09-10

woensdag, 2 september 2015

Vanaf maandag 21 september t/m vrijdag 9 oktober 2015 is de Ds. L. Tinholtstraat te Koudum gestremd voor het doorgaande verkeer. De genoemde verkeersstremming geldt niet voor fietsers en voetgangers. Om welke werkzaamheden gaat het? Er vindt...Lees meer »

Openingsfeest podium voor alle Koudumers!

dinsdag, 1 september 2015

Op zaterdag 26 september vindt van 19.00 uur tot ca. 22.00 uur de officiele opening van het podium op het Frieslandplein plaats!  Het podium wordt met een spectaculaire openingsact en een aanvullend variete-programma ingewijd, waarin een...Lees meer »

Nieuw in het Nostalgisch Album en een oproep

dinsdag, 1 september 2015

Een omgebouwd schip dat veel lijkt op het vroegere Koudumer Beurtschip. Wie kan ons verder helpen? Jacob en Ruth van der Veer. Jacob was tuinder in Koudum. Bron: Ruth Stel-Van der Veer uit Amsterdam. Een aantal mooie foto's van het...Lees meer »

Op zoek naar uitvinders

maandag, 31 augustus 2015

Duurzaam Koudum is op zoek naar uitvinders en pioniers. Onafhankelijken bijvoorbeeld die geen gasaansluiting of olietank hebben, maar toch een lekker warm huis met fornuis. Zijn er dorpelingen die plannen hebben zelf opgewekte stroom op een of...Lees meer »

Uitslag Clubkampioenschap Tennisvereniging Oeverzwaluwen

maandag, 31 augustus 2015

Afgelopen zaterdag werd in Koudum bij Tennisvereniging Oeverzwaluwen de finale gespeeld van het Clubkampioenschap 2015. Net als in 2014 werd er ook dit jaar een Clubkampioenschap georganiseerd. Er deden 12 teams mee die gedurende het gehele seizoen...Lees meer »

Het Nostalgisch Album van Koudum

vrijdag, 28 augustus 2015

Door een technisch mankement kunnen er op dit moment geen nieuwe foto's en wijzigingen worden aangebracht in het Nostalgisch Album van Koudum. Vele lezers van het Album weten dat er maandelijks een update komt, maar het is al de hele zomer stil....Lees meer »

Tjibbe Bonnema in de voetsporen van George Clooney?

woensdag, 26 augustus 2015

Nee, niet om de hoofdrol te spelen in een meer dan riant gehonoreerde reclamespot voor Nespresso, maar misschien heeft Tjibbe(12 jaar) onlangs wel de basis gelegd voor een succesvolle droombaan als filmacteur. Dit is het verhaal achter deze nogal...Lees meer »