Nieuws & Activiteiten
 

Koudumer skûtsje Grytsje Obes promoveert

maandag, 22 augustus 2016

Afgelopen zaterdag heeft het Koudumer skutsje Grytsje Obes  van schipper Arjen de Jong de derde plaats behaald in de C-Klasse van het Iepen Fryske Kampioenskippen Skûtsjesilen. Hiermee is het Koudumer skûtsje gepromoveerd naar de...Lees meer »

Gouden trouwring gevonden

zaterdag, 20 augustus 2016

Gisteren is door een man met zijn metaaldetector een gouden trouwring gevonden met de datum 03-05-1972. Wie mist deze ring of weet van wie deze is? Je kunt hier contact met de vinder opnemen via zijn Facebook account. Lees meer »

Tijd voor MAX in Koudum

zaterdag, 20 augustus 2016

Vanaf maandag 5 september 2016, bij de start van een gloednieuw seizoen, trekt Tijd voor MAX een maand het land in. Sybrand en Martine zijn elke week te zien vanaf een andere bijzondere locatie in Nederland en u kunt daar bij zijn!...Lees meer »

Feestweekkrant niet ontvangen?

zondag, 14 augustus 2016

Deze week viel de feestkrant van dit jaar weer bij bijna iedereen in de brievenbus! Bijna bij iedereen, want de feestkrant is op een andere manier bezorgd dan je gewend was, waardoor sommigen hem hebben gemist. Dit jaar werd de krant geleverd in...Lees meer »

Bewust Leven Zomerfair

maandag, 1 augustus 2016

Lekker in de buitenlucht volop genieten, meedoen met workshops en genieten van heerlijke hapjes en drankjes onder het genot van vrolijke muziek? Dat kan op de Bewust Leven Zomerfair!Er is een ruime verscheidenheid aan stands; van sport en voeding,...Lees meer »

9 augustus Jazzy Koudum

zaterdag, 30 juli 2016

Op dinsdag 9 augustus wordt het swingen geblazen in Koudum met de  Dixieland Crackerjacks. Op deze Zomermarktdag zullen zij om 11 uur starten in de haven, om 12 uur de Hoofdstraat laten swingen, om 13.30 gaan de beentjes van de vloer in...Lees meer »

Nog enkele plekken vrij voor de 'Wilde Zuidwestern Zeskamp'

donderdag, 28 juli 2016

Mocht het aan jullie aandacht zijn ontsnapt, druk bezig met de vakantie voorbereidingen, veel te mooi weer, druk, druk, druk, maar toch even deze herinnering om je op te geven voor de 'Wilde Zuidwestern Zeskamp' op vrijdag 9 september in de...Lees meer »