Nieuws & Activiteiten
 

Avondvierdaagse 2016

woensdag, 11 mei 2016

Het is mei, dus de avondvierdaagse komt er weer aan! Wanneer: 24 mei t/m 27 mei Start en finish: bij de Sândobbe Hoe laat: dinsdag, woensdag en donderdag om 18:00 uur                vrijdag de 5 km om...Lees meer »

Extra zonnetje in Koudum

dinsdag, 10 mei 2016

Bewoners op De Finke in Koudum waren totaal verrast toen er op Moederdag opeens een trekzakspeler verscheen.  Op het zonovergoten terras van het woonzorgcentrum klonken zondagmiddag ineens de vrolijke klanken van een trekzak.  Een...Lees meer »

Bijzondere openluchtdienst “Hagepreek”

donderdag, 5 mei 2016

De Doopsgezinde gemeente Koudum houdt samen met de zustergemeenten op eerste Pinksterdag, zondag 15 mei aanstaande een bijzondere openluchtdienst bij evenementen terrein “de Dobbe” (achter De Klink) De dienst begint om 10.00 uur. U dient zelf voor...Lees meer »

Webcam Havenkwartier Koudum

woensdag, 4 mei 2016

Wie regelmatig de webcam op Koudum.nl  bezoekt heeft kunnen constateren dat deze niet meer actief is. De reden hiervoor is het gevolg van een juridische spagaat waarin de internetwerkgroep Ús Thús terecht is gekomen. Op het gebruik van webcams...Lees meer »

Record aantal deelnemers 13e Gaasterland Wandeltocht

dinsdag, 3 mei 2016

Ruim 2.500 deelnemers hebben zondag 1 mei meegelopen met de Gaasterland Wandeltocht door de Zuidwest hoek van Friesland. Marsleider Dirk van de Water: ‘het was een prachtige dag,ik heb genoten.’ De organisatie had door actief social media verkeer al...Lees meer »

Nieuws van begrafenisvereniging Koudum

dinsdag, 3 mei 2016

Het bestuur van de Begrafenis Koudum te Koudum maakt bekend  dat mevrouw  Anne Joosse  per 1 mei de nieuwe bode van Koudum is. Dag en nacht bereikbaar onder telefoon...Lees meer »

Dodenherdenking 4 mei 2016

zondag, 1 mei 2016

Op woensdag 4 mei a.s. herdenkt Nederland alle burgers en militairen die in oorlogssituaties en bij vredesoperaties zijn omgekomen, sinds het uitbreken van Tweede Wereldoorlog. In Koudum vindt deze herdenking traditiegetrouw plaats tijdens een...Lees meer »