Error: Embedded data could not be displayed.
 

Koudum Actueel

Start inschrijving "Heel Koudum Bakt"

zaterdag, 22 november 2014

Na het grote succes van vorig jaar is er tijdens de kerstfair op vrijdag 12 december weer een editie van de taartenbakwedstrijd "Heel Koudum Bakt". Deze wedstrijd is voor jong en oud. De bedoeling is dat u de zelfgemaakte taart...Lees meer »

Actiepagina Team Wybe online: Er kan gedoneerd worden!

woensdag, 19 november 2014

Lieve mensen,  Jullie hebben er even op moeten wachten, maar er kan via onze actiepagina gedoneerd worden! http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/team-wybe Op deze pagina zijn ook de teamacties, de persoonlijke motivaties...Lees meer »

Vermist: ex-kater Fybi (Bengaal) kleur: cypers bruin met wit

zondag, 16 november 2014
Vermist: Fybi

Vermist, Fybi, een gecastreerde kater (Bengaal) met de kleuren cypers bruin met wit. Sinds donderdag vermist in de omgeving Smidsweg. Heeft u deze kat gezien, neemt u dan contact op met Amivedi (tel: 088-0064692) Eerdere...Lees meer »

Sleutel gevonden

zaterdag, 15 november 2014

Op de Oostenveldseweg is een sleutel gevonden. Bent u deze kwijt, dan kunt u via deze link contact opnemen met de vinder.  U kunt ook contact opnemen met koudum.nlLees meer »

Voorspeelavond muziekschool Koudum

zaterdag, 15 november 2014

Kunstencentrum Atrium organiseert op maandag 24 november een voorspeelavond van leerlingen van de Muziekschool Koudum. Op deze avond treden gitaarleerlingen op van docent Mario Kramer. Zij spelen op akoestische gitaar, elektrische gitaar en...Lees meer »

Redders krijgen onderscheiding Carnegie Heldenfonds

vrijdag, 14 november 2014

Het bestuur van de Stichting Carnegie Heldenfonds heeft besloten om een drietal mensen, waaronder Hendrik Pries uit Koudum, de bronzen legpenning van de stichting toe te kennen. Zij krijgen de onderscheiding omdat ze op 23 februari...Lees meer »

Samen zingen met het Zuidwesthoek Mannenkoor

donderdag, 13 november 2014

Op zondag 30 november 2014, eerste adventszondag, zal er weer een zangprogramma worden gehouden in de MARTINI-KERK  te Koudum.  De aanvang is 16.00 uur. Samen met u willen wij de adventsperiode in gaan. Een grote variatie aan liederen...Lees meer »

Einde Koudumer shantykoor Murk Lelsz

woensdag, 12 november 2014

Einde Koudumer shantykoor Murk Lelsz Bijna negentien jaren Heeft het schip Murk Lelsz gevaren Het deinde mee op het tij Hoog water, laag water Nu op het laagste punt Het is Murk Lelsz niet gegund Tijd om van boord te gaan Het schip is...Lees meer »

Nederlands Dames volleybalteam D/SH komt naar Koudum

dinsdag, 11 november 2014

Op uitnodiging van volleybalvereniging Oeverzwaluwen zullen de dames van het Nederlands volleybalteam voor doven en slechthorenden op zondag 23 november te gast zijn in sporthal de Sândobbe te Koudum.  De dames zullen eerst o.l.v....Lees meer »

Agenda

Intocht Sinterklaas

zaterdag, 22 november 2014
Hoor de wind waait door de bomen, zou de goede Sint dit jaar wel in Koudum komen?  Jazeker!...

Nederlands Dames volleybalteam D/SH komt naar Koudum

zondag, 23 november 2014
Op uitnodiging van volleybalvereniging Oeverzwaluwen zullen de dames van het Nederlands...

Voorspeelavond muziekschool Koudum

maandag, 24 november 2014
Kunstencentrum Atrium organiseert op maandag 24 november een voorspeelavond van leerlingen van de...