1. Vetzavot
  2. Doopsgezinde gemeente
 

Koudum Actueel

Sint & Santa Decemberactie OVK begonnen!

zaterdag, 21 november 2015

Op 21 november begint de Sint & Santa Decemberactie van de Koudumer Ondernemers: Koop, vul in en win! Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een gereedschap set ter waarde van 500 euro en een fiets! De trekkingen zijn op 5...Lees meer »

Elk Syn Sin opent haar deuren

vrijdag, 20 november 2015

Vanaf maandag 16 november jl. zijn de deuren geopend van een nieuwe winkel in Koudum, genaamd "Elk Syn Sin". Je kunt er terecht voor goede gebruikte spulletjes, varierend van speelgoed tot elektronica. Soms zelfs nog nieuw in de...Lees meer »

Feestelijk afscheid van OBS de Welle

donderdag, 19 november 2015

Met het samengaan van onze beide lagere scholen naar het nieuwe onderkomen wordt er tevens afscheid genomen van het gebouw De Welle. De school wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op 9 januari wordt een groots afscheid...Lees meer »

Nij Libben en Majim geven een kerstconcert.

zondag, 15 november 2015

Op zaterdag 19 december a.s. verzorgen muziekvereniging Nij Libben en Sjonggroep Majim een kerstconcert in Martinikerk. Nij Libben o.l.v. Jeanette Valkema en Majim o.l.v. Janny Kramer-Gietema willen u deze avond meenemen in het...Lees meer »

Intocht Sinterklaas 2015 in Koudum

vrijdag, 6 november 2015

Sinterklaas doet uiteraard ook dit jaar ons dorp weer aan. Hij hoopt op zaterdag 21 november rond 13.15 / 13.30 uur voet aan wal te zetten bij de Koudumer haven. Nadat we Sint hebben begroet zullen we, onder leiding van de muziekpieten, richting...Lees meer »

Inloopspreekuren Duurzaam Koudum: vraag maar raak!

donderdag, 5 november 2015

Vrijdag 6 november start Duurzaam Koudum weer met de inloopspreekuren. Dit jaar in De Klink tussen 16:00 en 18:00 uur. De bedoeling is dit elke eerste vrijdag van de maand te houden: 6 november, 4 december (16:00-17:00 uur), 8 januari, 5 februari, 4...Lees meer »

Nieuw in het Nostalgisch album van Koudum

vrijdag, 30 oktober 2015

Jan Gras voor zijn slagerij Hoofdstraat 59 met een koe die geslacht gaat worden. Bron: collectie Koopmans.Mooie statiefoto voor de Chr. School van het Heidenskip met bestuur, leerkrachten en alle kinderen. Gelegenheid en jaartal zijn...Lees meer »

Doe mee met de fotowedstrijd

vrijdag, 30 oktober 2015

De Protestantse Gemeente Koudum heeft een fotowedstrijd voor jong en oud georganiseerd met als thema Kerst en Winter. Het reglement:  Je mag maximaal 4 foto's per persoon inleveren. De onderwerpen zijn kerst en winter. Alleen 1 foto van...Lees meer »

Oudejaarsnacht in De Klink... de kans om uw clubkas te spekken!

woensdag, 28 oktober 2015

Atijd al eens een oudejaarsnacht achter in plaats van voor de bar willen staan? Of een kijkje in de keuken willen nemen? En daarmee dan ook nog eens de eigen clubkas spekken...! Dat kan, want ook dit jaar wil het bestuur van 'De...Lees meer »

Agenda

Ledenvergadering Oeverzwaluwen gymnastiek

donderdag, 26 november 2015
Hierbij nodigt het bestuur van Gymnastiek haar leden, en ouders van jonge leden uit voor de...

Ledenvergadering Omni Oeverzwaluwen

donderdag, 3 december 2015
Het algemeen bestuur van sv "Oeverzwaluwen"nodigt u van harte uit voor de algemene...

Inloopspreekuur Duurzaam Koudum: Vraag maar raak!

vrijdag, 4 december 2015
Vrijdag 6 november start Duurzaam Koudum weer met de inloopspreekuren. Dit jaar in De Klink tussen...