Koudum Actueel

Negende Swel4you in Koudum

donderdag, 30 oktober 2014

De activiteitencommissie van MFA De Swel in Koudum houdt van 3 tot en met 6 november voor de negende keer op rij Swel4you. Swel4you betekent drie dagen activiteiten voor jong en oud op het gebied van cultuur en sport. Maandag 3 en dinsdag 4...Lees meer »

Popavond met 2Stroke, Fanfares Nij Libben en De Lytse Sudwesthoeke en Los Bandos

donderdag, 30 oktober 2014

Op zaterdag 8 november 2014 om 20.30 treden 2Stroke, Fanfare De Lytse Súdwesthoeke Stavoren, Los Bandos en Fanfare Nij Libben samen op in De Klink. Inmiddels is dit alweer het derde achtereenvolgende jaar dat een popavond plaatsvindt met de...Lees meer »

UFO's in Koudum, Workum en Bolsward

donderdag, 30 oktober 2014

Unicef zet in diverse winkels in Workum, Koudum en Bolsward zogenaamde UFO's neer waar klanten een donatie kunnen doen.  Een UFO is een Unicef Fondsenwervend Object. Het is een initiatief van Jelly Deinum uit Workum. Winkeliers met een...Lees meer »

Hebt u iets te melden?

donderdag, 30 oktober 2014

Omdat  wij met enige regelmaat kopij krijgen toegestuurd die via allerlei omslachtige handelingen moet worden geopend terwijl we daarbij het onaangename risico lopen malware en andere ongevraagde troep binnen te slepen op onze...Lees meer »

Vrijdag a.s. Allerzielen Koudum

dinsdag, 28 oktober 2014

Vrijdag a.s. kunt u om 19.00 uur meedoen met Allerzielen Koudum, een initiatief van Uitvaart Fryslan. U kunt meewandelen op de verlichte begraafplaats van Koudum om licht te brengen naar uw dierbare. Ytsje Hettinga zal na het...Lees meer »

Doe er uw voordeel mee

dinsdag, 28 oktober 2014

Koudum heeft een naam op te houden wat het verenigingsleven en het vrijwilligerswerk betreft. Deze website is daarvan een sprekend voorbeeld. De inwoners zijn zich bewust van het feit dat ieder zijn of haar steentje bij moet dragen om het...Lees meer »

Grijs met witte poes vermist. Update: TERUGGEVONDEN

dinsdag, 28 oktober 2014

Sinds 2 dagen wordt er een poes vermist in de Jacobus van der Waeijenstraat in Koudum.Deze poes woonde er nog maar 2 weken en was nog nooit buiten geweest.Ze kent de omgeving dus niet en is redelijk schuw.Hopelijk ziet iemand haar en kan ze...Lees meer »

Uitslagen Noord Nederlands Kampioenschap pitch en putt Koudum

zondag, 26 oktober 2014
vlnr: Wim Potman, Jos Menting, Mient Kobes, Herma Kleinlugtenbeld, Tjitske de Jong, Renze Hasper, Herman Zwerver, Joep van Mourik, Klaas Jan Koenders, Jacqueline van Leeuwen.

Afgelopen zondag stonden alle toppers van de noordelijke pitch and putt banen in Koudum op de baan. Bij de heren mag Renze Hasper zich een jaar lang Noord Nederlands Kampioen noemen. Hij wint met 163 slagen nipt...Lees meer »

Bierfietsmarathon Team Wybe groot succes

zondag, 26 oktober 2014

Het zou een stralende zonnige dag worden. Een mooie warme nazomerdag met weinig wind en veel zon. Niks bleek minder waar. Regen en harde wind trof het bierfietsteam op hun 45 km lange route van Heeg tot Balk. In Heeg is de ploeg vertrokken met daar...Lees meer »

Agenda

Allerzielen Koudum

vrijdag, 31 oktober 2014
Wandel mee over de verlichte begraafplaats van Koudum om licht te brengen naar uw dierbare. Na het...

Glamorous Beantsje Bingo

zaterdag, 1 november 2014
Op zaterdagavond 1 november organiseert Cosmeau i.s.m. De Klink in Koudum de...