Error: Embedded data could not be displayed.
 

Bulte Nijs Online

Uitslagen Feestweek en foto's

vrijdag, 12 september 2014
Volle bak bij de bingo

Autopuzzelrit  Wim Beekman, Jimmo Smit en Jan Eisma hadden een prachtige rit uitgezet en maar liefst 65 auto's gingen van start! De uitslag in de categorie niet- Koudumers: 1. W. de Jong en B. de Jong 2. H. van der Meulen en P.P....Lees meer »

De Feestweek is los!

zondag, 7 september 2014

De Feestweek 2014 is weer los gegaan! Afgelopen zaterdag was er gelijk een vol programma met de 10e Nijefurdse Kanotocht, ballonnen oplaten, de kindermiddag en natuurlijk "Night of the Beantjes" in een volle Klink. Zondag...Lees meer »

"Krantenbezorgers" gezocht!

donderdag, 4 september 2014

Dat Krantenbezorgers dekt de lading wel, maar het gaat in dit geval niet om de Leeuwarder Courant, Volkskrant, Telegraaf of welk dagblad dan ook, maar om de Feestweekkrant. In veel buurten en straten is die al bezorgd, maar door een...Lees meer »

Meer woonplezier voor bewoners Beukenlaan

woensdag, 3 september 2014

Althans waar het betreft het gedeelte van de Onderweg "naar beneden". Vanaf ongeveer medio september zal een begin worden gemaakt met een drastische renovatie die de huurders van de woningen tegenover het nieuwe Havenkwartier een stuk...Lees meer »

Het Havenkwartier, een zaak van veel aardewerk

woensdag, 3 september 2014

Nee, Koninklijke Tichelaar in Makkum wordt geen concurrentie aangedaan. Deze kop slaat slechts op de enorme hoeveelheid aarde die moet worden afgegraven om de nieuwe haven te realiseren. Vier mannen, gespecialiseerd in dat werk, staan voor de...Lees meer »

Basisschoolkinderen opgelet!

dinsdag, 2 september 2014

Woensdagmiddag 10 september is het weer zover! De Oranjevereniging organiseert een gezellige middag voor alle kinderen van de basisschool. Jullie zijn vanaf 14.00 welkom in sporthal De Sandobbe. Na afloop krijgt iedereen een verrassing. Wij...Lees meer »

Geef je op voor 'Het Waterspektakel' voor teams

vrijdag, 29 augustus 2014

Water is aantrekkingskracht. Water is vermaak. Water is veel. In de Koudumer feestweek mogen spelletjes op en bij het water dan ook niet ontbreken. De Feestweek Commissie organiseert daarom 'Het Waterspektakel' voor teams...Lees meer »

Opsporing Verzocht

woensdag, 27 augustus 2014

De Feestweek Commissie vraagt uw hulp bij het volgende: Er wordt naarstig gezocht naar het spandoek van de Feestweek Commissie dat vorig jaar bij de rondweg stond. Tot op heden is het onvindbaar! Weet iemand waar dit spandoek is,...Lees meer »

20 en 21 september autocross in Koudum, inschrijving geopend!

dinsdag, 26 augustus 2014

De jaarlijkse autocross wordt dit jaar gehouden op zaterdag 20 september en zondag 21 september en niet tijdens de feestweek van Koudum. Dit i.v.m. een NK elders in het land. Nieuw dit jaar is op zaterdag de 2 uurs race waarbij een...Lees meer »

Agenda

Programma Filmtheater Workum

woensdag, 17 september 2014
Om 16:00 uur wordt een grappige familiefilm gedraaid over een tuinslak die ervan droomt de autorace...

Autocross

zaterdag, 20 september 2014
De jaarlijkse autocross wordt dit jaar gehouden op zaterdag 20 september en zondag 21...

Autocross

zondag, 21 september 2014
De jaarlijkse autocross wordt dit jaar gehouden op zaterdag 20 september en zondag 21...