Error: Embedded data could not be displayed.
 

Koudum Actueel

12e Gaasterland Wandeltocht in teken 70 jaar bevrijding

zondag, 29 maart 2015

Op zondag 3 mei organiseert Lionsclub Balk 'Tusken Mar en Klif' voor de 12e keer de Gaasterland Wandeltocht. Omdat het dit jaar 70 jaar geleden is dat WOII is afgelopen en daarmee Nederland bevrijd, is het thema van de tocht '70 jaar bevrijding'. De...Lees meer »

Overleden kat gevonden, cypersrood met wit

donderdag, 26 maart 2015

Op de N359, t.h.v. afslag Koudum / Butenskar is een overleden kat gevonden. Het signalement is Cypersrood met wit. De kat heeft een witte snoet, bef, borst, buik en poten. Cypersrood rugdek en staart.  De kat is sinds 24 maart...Lees meer »

Wim de Jong en Rein Smid winnaars wintercompetitie Pitch and Putt

maandag, 23 maart 2015

Na een spannende wintercompetitie mochten Wim de Jong en Rein Smid zich laten huldigen als kersverse winterkampioenen Pitch en Puttgolf  uit Koudum. Afgelopen zondag  stonden 23 leden  aan de start van de laatste ronde van de...Lees meer »

Word jij de nieuwe Richard Krajicek?

zondag, 22 maart 2015

Altijd al eens gedroomd om de Richard Krajicek van Koudum te worden of gewoon lekker een partijtje te tennissen met vrienden of familie? Dan is dit uw kans! Op vrijdag 10 april start Tennisvereniging Oeverzwaluwen met de eerste tennisles van...Lees meer »

Stichting Onbeperkt zoekt collectanten

vrijdag, 20 maart 2015

In de week van 30 maart t/m 5 april  is de landelijke collecte voor het Fonds Gehandicaptensport Nederland. Een kwart van de opbrengst van Koudum (en Workum) gaat naar Stichting Onbeperkt (de leukste aangepaste zwemstichting uit...Lees meer »

BandContest Koudum 2015

donderdag, 19 maart 2015

Op zondag 29 maart tussen 14.00 en 17.30 barst in De Klink een muzikale strijd los tussen acht bands tijdens de BandContest 2015! Elk jaar organiseert Muziekschool Koudum (onderdeel van Kunstencentrum Atrium) de Bandcontest....Lees meer »

Vragen over elektrisch autorijden? Stel ze woensdag!

maandag, 16 maart 2015

Drie families op de buurt Ooste/Zijl in Koudum rijden in een volledig elektrische auto rond. Een unicum in Koudum! De drie ambassadeurs Jan de Vries, Friso Runia en Menno van Dijk praten u graag bij over hun ervaringen met respectievelijk de...Lees meer »

Queen Edition! Oranje boven!

maandag, 16 maart 2015

Op zaterdagavond, 25 april, vindt alweer de 3e editie van de GLAMOUROUS BEANTSJE BINGO plaats in de Klink te Koudum. Dit keer met het thema: Queen Edition! Oranje boven! Een flitsende bingo avond, voor de hippe vrouw van nu, vol GLITTER &...Lees meer »

Schilderijen en beelden in De Souverijne Koudum

donderdag, 12 maart 2015

Galerie De Souverijne in Koudum heeft van 21 maart tot en met 13 juni een expositie met schilderijen van Irina Laube en Beelden van Saber Mikael. Het werk van Irina kenmerkt zich door een grote precisie en afgewogen vlakverdeling, waarin...Lees meer »

Agenda

Filmtheater Workum

woensdag, 1 april 2015
Om 16:00 uur draait een animatiefilm gebaseerd op de gelijknamige veertigdelige Duitse...

Team Wybe Benefietmiddag

zondag, 12 april 2015
Het beloofd een bijzondere middag te worden! O.a. Solid Ash en Marcel Smit zullen optreden met...

Repair Café

dinsdag, 14 april 2015
In een Repair Café kunnen mensen kapotte spullen laten repareren, zoals broodroosters, lampen,...