Nieuws & Activiteiten
 

Nieuwjaarsduik in de haven Koudum

zondag, 21 december 2014

Zin om het jaar fris van start te gaan? Dat kan! Op 1 januari  om 14.00 uur kun je in de haven van Koudum een Nieuwjaarsduik maken, om je daarna weer heerlijk te verwarmen met chocomel die klaar staat. En daarna natuurlijk lekker snert eten in...Lees meer »

Dagje beeldhouwen? Dat kan

zaterdag, 20 december 2014

Hoewel iedereen nu druk bezig is met voorbereidingen voor de komende warme feestdagen, hebben wij alvast een mededeling voor het komende jaar. Sinds dit jaar is er spontaan een nieuwe activiteit ontstaan in het Beeldhouwcentrum: voor 25...Lees meer »

Volle bak in Koudum

vrijdag, 19 december 2014

17000 kubieke meter grond was afgegraven en afgevoerd. Dat is nogal een hoeveelheid, maar wel nodig als je serieuze ambities hebt om een nieuwe redelijk grote haven te realiseren. Op 3 september was de aftrap toen wethouder Gea Akkerman de...Lees meer »

Nieuws van de gemeente SWF

dinsdag, 16 december 2014

Let op! Mogelijk nieuwe inzameldag huisvuil Kijk voor de inzameldag op uw afvalkalender Per 1 januari is een aantal ophaalroutes voor huisvuil gewijzigd. Dit betekent dat wij uw huisvuil misschien op een andere moment ophalen dan u gewend bent....Lees meer »

Gerrie's Hobby Húske organiseert workshop breien

vrijdag, 12 december 2014

Je wilt wel breien, maar je kunt het niet, dat is geen probleem. Binnen twee minuten leren we je dat tijdens onze workshop op zaterdag 20 december. Van 13.30 tot 16.00 uur voor 8 tot 16 jaar, van 19.30 tot 21.30 uur voor 16 jaar en ouder. De...Lees meer »

Reactie dorpsbelangen op voorgenomen sluiting politiebureau

vrijdag, 12 december 2014

Koudum -  Als bestuur van Dorpsbelangen Koudum hebben wij kennis genomen van het feit dat de Politie Noord Nederland het voornemen heeft het politiebureau in Koudum te sluiten. Voor Koudum, maar ook voor de omliggende dorpen en steden is dit...Lees meer »

Dorpsbelangen betreuren sluiten bureau Koudum

donderdag, 11 december 2014

In Koudum en omgeving is onrust ontstaan vanwege het nieuws over het sluiten van het politiebureau in Koudum. De gemeente Súdwest-Fryslân bracht dinsdag naar buiten dat het bureau op termijn gesloten wordt. Wanneer het bureau precies dicht gaat is...Lees meer »