Nieuws & Activiteiten
 

Goochelaar Robin Matrix in De Klink

woensdag, 22 februari 2017

Op woensdagmiddag 1 maart aanstaande om 15.00 uur komt goochelaar Robin Matrix naar de Klink te Koudum. Al sinds zijn achtste levensjaar houdt Robin zich bezig met goochelen. In het begin ging het natuurlijk om kleine trucs uit een goocheldoos,...Lees meer »

De column van Wim Beekman

dinsdag, 21 februari 2017

De wekelijkse column van Wim Beekman, gepubliceerd in de Leeuwarder Courant van 18 februari 2017Lees meer »

Afsluiting seizoen IJsvereniging Koudum met Open Kampioenschappen Kanovaren

donderdag, 16 februari 2017

De afgelopen winter heeft ons toch nog een dag en avond schaatsen opgeleverd op de ijsbaan. Toch moet in maart weer het water van de baan. Net als vorig jaar laat ijsvereniging Knobbe het water niet zomaar weglopen. Op zondag 19 maart om 13.00 uur...Lees meer »

Lezing Peter Karstkarel in de Klink

woensdag, 15 februari 2017

Op woensdag 22 februari komt Peter Karstkarel naar de Klink in Koudum voor een lezing over zijn boek 'Dag, mijn lieve moeder'.  Al bijna een decennium lang zijn Peter en Klaske Karstkarel bezig met het in kaart brengen van de grafcultuur in...Lees meer »

(Parkeer)overlast in uw dorp of wijk?

dinsdag, 14 februari 2017

Parkeeroverlast, harde muziek, vernieling, loslopende dieren. Dit zijn allerlei vormen van overlast waarvan u hinder kunt ondervinden. Soms is dit een eenmalige situatie, maar als de overlast aanhoudt of regelmatig voorkomt, kunt u dit melden bij...Lees meer »

De column van Wim Beekman

dinsdag, 14 februari 2017

De wekelijkse column van Wim Beekman, gepubliceerd in de Leeuwarder Courant van 11 februari 2017Lees meer »

Inzamelingsactie Douwe Egberts waardepunten door Lionsclub voor de Voedselbanken!

woensdag, 8 februari 2017

Sinds 2012 organiseert Lionsclub Balk ‘Tusken Mar en Klif’ jaarlijks een inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten. Die waardepunten worden door Douwe Egberts omgewisseld tegen pakken koffie ten gunste van voedselbanken. Bij de vorige actie,...Lees meer »