Nieuws & Activiteiten
 
Grytz en Grize

De Súdwester bestaat 35 jaar!

vrijdag, 1 juli 2016

De Súdwester bestaat 35 jaar! Dit wordt gevierd met een groot feest op het plein in hartje Koudum én met een trailertour door de Lytse Súdwesthoeke. De Súdwester wil u laten zien wat een culturele stichting zoal voor u kan betekenen. Met...Lees meer »

De Musical ‘Doornroosje’

vrijdag, 1 juli 2016

Deze dansvoorstelling / musical zal op zaterdag 2 juli om 15.00 uur worden opgevoerd in Woonzorgcentrum De Finke te Koudum. Kaartjes kosten € 5,- voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen (tot 12 jaar). Dit is inclusief koffie of thee. De kaartjes...Lees meer »

Elk syn sin tweedekansgoederen groeit door

dinsdag, 14 juni 2016

Een half jaar na de opening van "Elk Syn Sin" was een uitbreiding noodzakelijk geworden! Door het magazijn bij de winkel te betrekken is het vloeroppervlak aanzienlijk in omvang toegenomen. En dit samen met een verruiming van het...Lees meer »

Deze zomer kan je op zoek naar de schat van Camping Venema

dinsdag, 7 juni 2016

Het maakt niet uit hoe oud je bent, schatzoeken blijft altijd leuk. Sinds begin juni ligt er een ‘geocach-schat’ verstopt op het terrein van Camping Venema in Koudum. Dit in het kader van de jubileumactie van het netwerk Trekkershutten. Zij bestaan...Lees meer »

Nieuws van begrafenisvereniging Koudum

dinsdag, 3 mei 2016

Het bestuur van de Begrafenis Koudum te Koudum maakt bekend  dat mevrouw  Anne Joosse  per 1 mei de nieuwe bode van Koudum is. Dag en nacht bereikbaar onder telefoon...Lees meer »

Beantsje fan it Jier 2016 Sierd de Boer

Beantsje fan it Jier 2016

donderdag, 28 april 2016

Woensdag 27 april op Koningsdag werd voor de 27e keer het ‘Beantsje fan it jier’ bekendgemaakt. De commissie, welke bestaat uit “âld beantsjes” koos unaniem:  Sierd de Boer! Na de prijsuitreiking van de kinderoptocht kreeg Bas Oosterbaan,...Lees meer »

Blijf optimist!

woensdag, 20 april 2016

CURSUS OPTIMIST ZEILEN 2016  Watersportvereniging DE FLUESSEN in Koudum organiseert ook dit jaar eencursus  optimist zeilen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar uit de Zuidwesthoek. De cursus vindt plaats op vier donderdag-avonden in juni op...Lees meer »