Spannende autocross bij schitterende weersomstandigheden.

dinsdag, 30 september 2014

De 5e autocross in Koudum was weer super spannend. De 2-uursrace op zaterdag 20 september was nieuw en hier waren 3 equipes van 2 die tot aan het laatst toe bijna hetzelfde aantal ronden reden, waarbij de auto's in het rennerskwartier steeds...Lees meer »

Bingo!!!

maandag, 29 september 2014

Op zaterdagavond 1 november organiseert Cosmeau i.s.m. De Klink in Koudum de tweede editie van de GLAMOROUS BEANTSJE BINGO! Dit keer een PINK edition! Een flitsende bingo avond, voor de hippe vrouw van nu, vol GLITTER &...Lees meer »

De terriër der cabaretiers komt op dierendag naar De Klink

zaterdag, 27 september 2014

Ronald Smink komt er aan, mensen! De afgelopen jaren liet Ronald in zijn programma's 'Bor Knok' en 'Bonanza' zien over uitzonderlijke talenten te beschikken. De absurdistische maar ook zeer herkenbare humor van deze Fries komt volledig tot bloei in...Lees meer »

Nieuw in het Nostalgisch Album

dinsdag, 23 september 2014

Nieuw in het Nostalgisch Album Schoolfoto van een klas uit 1969/70 van de Christelijke school.   Jappe met zijn negotie in de Kninebuurt tijdens de zomermarkt 2014. Helaas een van de laatste foto's van Willemke de Vries. Geen nostalgie,...Lees meer »

Clubkampioenschap Tennisvereniging Oeverzwaluwen 2014

maandag, 22 september 2014

Afgelopen week werd  bij Tennisvereniging Oeverzwaluwen een Clubkampioenschap gehouden, waarbij mag worden aangetekend dat het laatste clubkampioenschap dateert van zeker 25 jaar geleden. Met de inschrijving van 14 'gemengd...Lees meer »

Herman Zwerver en Tjitske de Jong winnaar zomercompetitie Pitch en Putt Koudum

vrijdag, 19 september 2014

Afgelopen woensdag zijn de kampioenen zomercompetitie gehuldigd. Tjitske de Jong uit Workum bij de spelvariant Strokeplay (met de minste slagen over de baan) en Herman Zwerver uit Koudum met de meeste stablefordpunten (hierbij worden punten gegeven...Lees meer »

Gevonden en vermiste huisdieren (update)

vrijdag, 19 september 2014

Meldingen Amivedi  Zuidwest Friesland Gevonden: Kat, Europese Korthaar, overleden (update: teruggevonden) Klein wit "snorretje" onder neusleer, zwarte kin, wit befje, 2 witte strepen tussen de voorpoten. Beetje wit op...Lees meer »