Nieuws & Activiteiten
 

5 tegen 5 toernooi, geef je nu op!

donderdag, 5 maart 2015

Geachte Sportvriend(in)en, Na het wederom succesvolle 5 tegen 5 toernooi van afgelopen jaar, willen wij jullie bij dezen graag weer uitnodigen om deel te nemen aan ons schitterende en vooral ook gezellige toernooi. Na het succes van de afgelopen 17...Lees meer »

Maestro komt naar Koudum

dinsdag, 3 maart 2015

Maestro komt naar Koudum! Dat wilt u toch niet missen? Op zondagmiddag 15 maart 2015 organiseert muziekvereniging Nij Libben Koudum haar jaarlijkse donateursconcert. Dit jaar met een wel heel gevarieerd programma. Deze middag treden Nij...Lees meer »

Bloedafnames op de Huisartsenpraktijk

dinsdag, 3 maart 2015

Bloedprikken Huisartsenpraktijk Koudum Vanaf 1 maart tot 1 mei 2015 zal er voor patiënten van de huisartsenpraktijk Koudum de mogelijkheid bestaan om op werkdagen tussen negen en twaalf uur 's ochtends bloed te prikken op de huisartsenpraktijk...Lees meer »

Nieuw in het Nostalgisch Album

maandag, 2 maart 2015

Gezicht op de Morra. Ets van Ids Wiersma. Kijk bij Galamadammen. Via Sjoerd van der Veen.   Foto's van Kninebuurt 10 en 16 en van Onderweg 12. Bronnen: Collectie Koopmans, Trijntje Snijders-van der Veer en Lenie Fekkes....Lees meer »

Zaterdag 21 maart gratis compost!

maandag, 2 maart 2015

De inwoners van de gemeente Súdwest-Fryslân kunnen zaterdag 21 maart gratis compost afhalen op verschillende locaties in de gemeente. Met deze actie bedankt de gemeente haar inwoners voor hun inspanning om grof tuinafval gescheiden aan te...Lees meer »

Zangleerlingen Studio Arsis zingen in Martinikerk

dinsdag, 24 februari 2015

Op zaterdag 28 februari verzorgen zangleerlingen van Dini Buis-Santing een concert in de Martinikerk van Koudum. Deze keer een vrij gekozen programma met sololiederen en duetten, maar ook met delen uit opera's, oratoria en cantates. Zo zullen...Lees meer »

Stipepunt Koudum zoekt vrijwilligers

maandag, 16 februari 2015

Stipepunt Koudum is op zoek naar nieuwe vrijwilligers in haar verzorgingsgebied: het voormalige Nijefurd. De Stipepunten zijn een initiatief van de gemeenten in Zuidwest Friesland. Ze worden draaiende gehouden door vrijwilligers en ondersteund...Lees meer »