Nieuws & Activiteiten
 

Gratis Ierse avond met ‘The Shannons” tijdens Pitch & Putt Fippa Open in Koudum

dinsdag, 26 juli 2016

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 wordt op de Pitch & Putt baan van Koudum een Internationale Open Pitch & Putt toernooi gehouden. Aan dit evenement nemen spelers en speelsters uit binnen- en buitenland deel.  Voor de deelnemers en...Lees meer »

Nieuwbouw project De Finke en De Kas.

donderdag, 7 juli 2016

Nieuwsbrief nummer 1: juli 2016Lees meer »

Koudumer recreatiebedrijven genominieerd voor Zoover Award

maandag, 4 juli 2016

Vakantiepark De Kuilart, Camping Venema en B&B Perruque zijn genomineerd voor een Zoover Award. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen. De Awards geven sinds 2009 erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties. Door een...Lees meer »

Politiebureau Koudum voorlopig nog niet dicht

zaterdag, 2 juli 2016

Naar aanleiding van een tussenrapportage over de aanrijtijden van de politie in de regio Kleine Zuidwesthoek bleek dat de afgesproken aanrijtijd van 15 minuten hier bij lange na niet werd gehaald. Binnen een vastgestelde tijd van maximaal...Lees meer »

Grytz en Grize

De Súdwester bestaat 35 jaar!

vrijdag, 1 juli 2016

De Súdwester bestaat 35 jaar! Dit wordt gevierd met een groot feest op het plein in hartje Koudum én met een trailertour door de Lytse Súdwesthoeke. De Súdwester wil u laten zien wat een culturele stichting zoal voor u kan betekenen. Met...Lees meer »

De Musical ‘Doornroosje’

vrijdag, 1 juli 2016

Deze dansvoorstelling / musical zal op zaterdag 2 juli om 15.00 uur worden opgevoerd in Woonzorgcentrum De Finke te Koudum. Kaartjes kosten € 5,- voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen (tot 12 jaar). Dit is inclusief koffie of thee. De kaartjes...Lees meer »

Elk syn sin tweedekansgoederen groeit door

dinsdag, 14 juni 2016

Een half jaar na de opening van "Elk Syn Sin" was een uitbreiding noodzakelijk geworden! Door het magazijn bij de winkel te betrekken is het vloeroppervlak aanzienlijk in omvang toegenomen. En dit samen met een verruiming van het...Lees meer »