Geef je op voor 'Het Waterspektakel' voor teams

vrijdag, 29 augustus 2014

Water is aantrekkingskracht. Water is vermaak. Water is veel. In de Koudumer feestweek mogen spelletjes op en bij het water dan ook niet ontbreken. De Feestweek Commissie organiseert daarom 'Het Waterspektakel' voor teams...Lees meer »

Opsporing Verzocht

woensdag, 27 augustus 2014

De Feestweek Commissie vraagt uw hulp bij het volgende: Er wordt naarstig gezocht naar het spandoek van de Feestweek Commissie dat vorig jaar bij de rondweg stond. Tot op heden is het onvindbaar! Weet iemand waar dit spandoek is,...Lees meer »

20 en 21 september autocross in Koudum, inschrijving geopend!

dinsdag, 26 augustus 2014

De jaarlijkse autocross wordt dit jaar gehouden op zaterdag 20 september en zondag 21 september en niet tijdens de feestweek van Koudum. Dit i.v.m. een NK elders in het land. Nieuw dit jaar is op zaterdag de 2 uurs race waarbij een...Lees meer »

Broers Harmen en Willem Zwerver naar WK Stockcarracen in Engeland

dinsdag, 26 augustus 2014

De broers Harmen Zwerver uit Sneek en Willem Zwerver uit Koudum hebben zich zaterdag in Emmen weten te kwalificeren voor het WK Stockcarracen, dat op zaterdag 20 september wordt gehouden in Coventry (Engeland). In Emmen werd zaterdag de laatste...Lees meer »

3 september, een datum voor uw agenda

maandag, 25 augustus 2014

13 januari kon u onder de kop "Het begin is er!" lezen dat de eerste graafmachines zich een weg baanden door wat door velen "het moeras" werd genoemd. Bedoeld werd de locatie waar het Havenkwartier moet verschijnen. In dat...Lees meer »

Informatiebijeenkomst nieuwe school

maandag, 18 augustus 2014

Aan de direct omwonenden en inwoners van Koudum. Hierbij nodigen wij u, als inwoner van Koudum uit voor onze derde informatiebijeenkomst over de bouw van de nieuwe school. De informatieavond zal worden gehouden op dinsdag 26 augustus in De Klink...Lees meer »

Vermist: Poeki, ex-kater met cypersrood en wit

Gevonden en vermiste dieren (updated)

maandag, 18 augustus 2014

Meldingen Amivedi  Zuidwest Friesland Vermist: Gecastreerde kater, cypersrood met witSinds 20 juni is Poeki van Achter De Tuinen vermist. Het is een ex-kater (Europese Korthaar) van 2 jaar. Cypersrood bovenop kop, op rug en...Lees meer »