Nieuwe voorganger Doopsgezinde gemeente Koudum.

zondag, 19 oktober 2014

Per 1 november 2014 word mevrouw Jelly Hania aangesteld als nieuwe voorganger van de Doopsgezinde gemeente van Koudum. Mevrouw Hania is zeker geen onbekende in de Zuidwesthoek. Zo was zij docent aan het Bogerman in Koudum, ambtenaar...Lees meer »

KOUDUM ACTUEEL nader verklaard

zaterdag, 18 oktober 2014

Toen destijds binnen de digitale werkgroep achter Koudum.nl werd besloten om een nieuwspagina te openen, moest daar natuurlijk wel een pakkende koptitel voor worden bedacht. Omdat de medewerkers van Us Thús op dat moment in de veronderstelling...Lees meer »

Zwart konijn (v) gevonden

vrijdag, 17 oktober 2014

Op de Boppeslach is een konijn gevonden (v), vrij groot van postuur. Mist u dit dier of weet u van wie deze is, neemt u dan contact op Amivedi. Meer vermissingen uit Koudum leest u hier.Lees meer »

Bang voor de tandarts? Niet nodig

donderdag, 16 oktober 2014

Kom op vrijdag 14 november tussen 16.00 en 18.00 uur maar eens naar de praktijk aan de Bovenweg waar het hele team van tandartsen, hygienistes en gastvrouwen klaar staat om uw vragen te beantwoorden en u adviezen te geven. En niet alleen zij staan...Lees meer »

Feest!

donderdag, 16 oktober 2014

De sinds enige maanden aan de Verlengde Hoofdstraat 12 gevestigde grootste hobbywinkel van Friesland Gerrie's Hobby Húske bestaat zaterdag 1 november aanstaande precies 10 jaar. Het koor Nostalgia zal dan met bekende evergreens voor een...Lees meer »

Nogmaals Team Wybe (vervolg op bericht 8 oktober jl.

dinsdag, 14 oktober 2014

Komt u op zondag 19 oktober "Team Wybe" ook aanmoedigen? Ook wij willen ons steentje bijdragen aan dit prachtige initiatief. Vanaf half vier is iedereen in De Klink van harte welkom om "Team Wybe" aan te moedigen voor hun...Lees meer »

Uitnodiging: nog 1 keer naar It Grovestinshôf!

maandag, 13 oktober 2014

In 1974 is It Grovestinshôf aan 't Heale Paed 1 in Koudum feestelijk geopend. Veertig jaar lang is er onderwijs gegeven aan veel leerlingen die in Koudum zijn opgegroeid. Wanneer u even nadenkt dan komen er vast heel veel herinneringen boven...Lees meer »