Nieuws & Activiteiten
 

Op zoek naar uitvinders

maandag, 31 augustus 2015

Duurzaam Koudum is op zoek naar uitvinders en pioniers. Onafhankelijken bijvoorbeeld die geen gasaansluiting of olietank hebben, maar toch een lekker warm huis met fornuis. Zijn er dorpelingen die plannen hebben zelf opgewekte stroom op een of...Lees meer »

Uitslag Clubkampioenschap Tennisvereniging Oeverzwaluwen

maandag, 31 augustus 2015

Afgelopen zaterdag werd in Koudum bij Tennisvereniging Oeverzwaluwen de finale gespeeld van het Clubkampioenschap 2015. Net als in 2014 werd er ook dit jaar een Clubkampioenschap georganiseerd. Er deden 12 teams mee die gedurende het gehele seizoen...Lees meer »

Het Nostalgisch Album van Koudum

vrijdag, 28 augustus 2015

Door een technisch mankement kunnen er op dit moment geen nieuwe foto's en wijzigingen worden aangebracht in het Nostalgisch Album van Koudum. Vele lezers van het Album weten dat er maandelijks een update komt, maar het is al de hele zomer stil....Lees meer »

Tjibbe Bonnema in de voetsporen van George Clooney?

woensdag, 26 augustus 2015

Nee, niet om de hoofdrol te spelen in een meer dan riant gehonoreerde reclamespot voor Nespresso, maar misschien heeft Tjibbe(12 jaar) onlangs wel de basis gelegd voor een succesvolle droombaan als filmacteur. Dit is het verhaal achter deze nogal...Lees meer »

Filmopnames 'Het geheim der eersten' van start.

maandag, 24 augustus 2015

Eind augustus worden de eerste opnames voor de trailer van de succesvolle thriller 'Het geheim der eersten' in zuidwest Friesland gemaakt. Het boek waarin een echte ontdekking wordt onthuld, werd in 2014 door Henriette Hemmink geschreven. Voor...Lees meer »

PKN Koudum sluit Iepen Snein af met color run door centrum

vrijdag, 21 augustus 2015

 De protestantse gemeente van Koudum houdt 30 augustus vanaf 9.30 uur weer een Iepen Snein. Het thema is 'Muziek geeft kleur aan je leven'. Er is naast muziek onder andere een color run. Vanaf 10.00 uur is er een dienst met veel muziek. Vanaf...Lees meer »

Uitnodiging 40-jarig jubileum tennisvereniging Oeverzwaluwen

maandag, 17 augustus 2015

Tennisvereniging Oeverzwaluwen bestaat dit jaar 40 jaar! Om dit te vieren wordt op zondag 6 september een tennistoernooi georganiseerd met aansluitend een receptie voor leden, oud-leden en genodigden. Het tennistoernooi voor leden en...Lees meer »