Nieuws & Activiteiten
 

Webcam Havenkwartier Koudum

woensdag, 4 mei 2016

Wie regelmatig de webcam op Koudum.nl  bezoekt heeft kunnen constateren dat deze niet meer actief is. De reden hiervoor is het gevolg van een juridische spagaat waarin de internetwerkgroep Ús Thús terecht is gekomen. Op het gebruik van webcams...Lees meer »

Een huis vol haantjes

zondag, 24 april 2016

De meest unieke kippenschilder van Fryslân, de in Koudum wonende Louis Ouwendijk exposeert 70 bijzondere schilderijen met zijn heel aparte hanen, kippen en kuikens in de tentoonstelling Kippenkunst “ Een huis vol haantjes “. Dit gebeurt op een...Lees meer »

Blijf optimist!

woensdag, 20 april 2016

CURSUS OPTIMIST ZEILEN 2016  Watersportvereniging DE FLUESSEN in Koudum organiseert ook dit jaar eencursus  optimist zeilen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar uit de Zuidwesthoek. De cursus vindt plaats op vier donderdag-avonden in juni op...Lees meer »

Myza is de muze van de lach

woensdag, 20 april 2016

Het Beeldhouwcentrum, dat u kent als een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar kunst op een bijzonder laagdrempelige manier wordt aangeboden, moet tot in lengte der dagen blijven bestaan. Dit is de doelstelling van de Vereniging Vrienden van het...Lees meer »

Pitch&Putt Golf leren spelen in 8 weken

maandag, 11 april 2016

Pitch&Putt Golf organiseert Golf cursus voor beginners Bijna 4 jaar geleden is Pitch&Putt Golf in Koudum van start gegaan. Inmiddels hebben vele duizenden mensen kunnen genieten van een rondje Pitch&Putt. Veel bedrijven, families en...Lees meer »

Zorg voor jeugd dicht bij huis

woensdag, 6 april 2016

Begin 2014 zijn vijf bevlogen professionals gestart met een samenwerking om de hulp aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders te optimaliseren. Doordat wij leven in een tijd waar men naar efficiëntie zoekt en processen beter afgestemd kunnen...Lees meer »

Combi expositie in De Souverijne

woensdag, 30 maart 2016

Galerie De Souverijne te Koudum  presenteert van april t/m juni een COMBI-EXPOSITIE met werk van beelhouwer Petra van Stam en de Workumse keramist Siete Koch.                     ...Lees meer »