Nieuws & Activiteiten
 

Duurzaamheidscafé 10 oktober 2016: Hoe staat Koudum ervoor?

donderdag, 22 september 2016

De afgelopen jaren zijn een hele hoop zonnepanelen in het dorp verschenen en worden steeds meer isolatiemaatregelen genomen. Oeds Kuipers van netbeheerder Liander laat zien waar we staan en wat we nog aan ontwikkelingen kunnen verwachten de komende...Lees meer »

Showavond Morraruters

zaterdag, 17 september 2016

Het is feest in de rijhal van de Morraruters, en wel op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober aanstaande! En hoewel de meeste mensen zullen denken dat we het feest van HSF De Morraruters zullen vieren, die bestaan dit jaar immers 25 jaar, dus reden...Lees meer »

“Vredeswandeling” in Koudum met een heerlijk etentje toe.

zaterdag, 17 september 2016

Op zondagmiddag 25 september van 15.00 tot 19.00 uur kunt u in Koudum meedoen aan een korte wandeling met Koudumers, mensen erbuiten en de nieuwe Nederlanders, die rondom ons zijn komen wonen. De wandeling gaat langs drie locaties waar we elkaar...Lees meer »

Start “Digithuis” bij Corriente

vrijdag, 16 september 2016

Na de feestweek starten we weer met ons eigen Koudumer “Digithuis”. “Digithuis” Koudum wil graag dat iedereen de kans heeft om zich digitaal te redden en op een laagdrempelige manier hulp kan vragen over digitale problemen. Vanaf maandag 19...Lees meer »

Luisteren en voelen voor 2 - 7 jaar in bibliotheek Koudum

vrijdag, 16 september 2016

Als Kleine Mol op een dag zijn kop boven de grond steekt, gebeurt het: het is rond en bruin en ziet er een beetje uit als een worst en het komt precies op zijn kop terecht. Mol gaat op zoek naar de dader. Op 30 september van 15.00 tot 16.00 uur...Lees meer »

Opbrengst beeldjes Beeldhouwcentrum Koudum voor zonnepanelen.

woensdag, 14 september 2016

Het Beeldhouwcentrum waar kunst op een laagdrempelige manier wordt aangeboden, moet tot in lengte van dagen blijven bestaan. Dit is de doelstelling van de Vereniging Vrienden van het Beeldhouwcentrum (VVBHC) en haar over de honderd leden. Het...Lees meer »

Open dag dagbesteding Talant Koudum.

woensdag, 14 september 2016

Maandag 24 oktober organiseert dagbesteding Talant een open dag. De dagbesteding Talant Koudum is opgezet voor mensen met een verstandelijke beperking voor jong en oud met een indicatie van CIZ. We bieden verschillende vormen van werk en...Lees meer »