Archief items

De oudere informatie blokken op deze website kunt u in de onderstaande pagina's weer terug vinden.

Natuurlijk kunt u ook van de zoek functie's gebruik maken.

Bulte Nijs online

Vul een zoekterm in.

Informatiebijeenkomst nieuwe school

maandag, 18 augustus 2014

Aan de direct omwonenden en inwoners van Koudum. Hierbij nodigen wij u, als inwoner van Koudum uit voor onze derde informatiebijeenkomst over de bouw van de nieuwe school. De informatieavond zal worden gehouden op dinsdag 26 augustus in De Klink...Lees meer »

Gevonden: Zwart met wit ex-kater

Gevonden en vermiste dieren

maandag, 18 augustus 2014

Meldingen Amivedi  Zuidwest Friesland Gevonden: Zwart met witte ex-katerOp 14 augustus is op de Oostenveldseweg een zwart met witte ex-kater gevonden (Europese Korthaar) in de leeftijd van 11+. De kat droeg een blauwe halsband en...Lees meer »

Bakkerij De Vries bakt op 1 na beste roggebrood van Friesland

maandag, 18 augustus 2014

De verkiezing van het beste Friese roggebrood vond afgelopen zaterdag 2 augustus plaats bij restaurant De Hinde in een zonnig Hindeloopen. Een jury onder leiding van Joop Braakhekke beoordeelde het roggebrood van vijf genomineerde...Lees meer »

Bewust leven Zomer Fair meer dan geslaagd

zondag, 17 augustus 2014

Wat was dat genieten zeg! Fijne reacties van de bezoekers en de standhouders in een gezellige sfeer. En ondanks het weer toch meer dan 300 bezoekers! Bedankt allemaal voor de inzet en komst! Foto gemaakt door René Spijkerman.  Lees meer »

Uw garage staat toch leeg?

vrijdag, 15 augustus 2014

Ik ben op zoek naar een opslagruimte in Koudum met een eigen ingang voor het bergen van klein koopwaar zoals fietsjes en dergelijke. Ik heb al genoeg aan 25 vierkante meter, zoals bijvoorbeeld een garagebox. Wie kan mij helpen?...Lees meer »

Mede-bedenker Arjan Stokman: ?Wij hebben goede ervaringen met het achteraf mengen van rundveemest met zaad. We kunnen echt zien dat de graszode een veel hogere dichtheid heeft.

Prijs voor grasdoorzaaier annex bemester

vrijdag, 15 augustus 2014

Twee Friese melkveehouders, Arjan Stokman uit Koudum en Rutger van de Streek uit Broek, zijn voor hun zelf ontwikkelde graszaai- en bemestingscombinatie beloond met een aanmoedigingsprijs van 2.500 euro. De prijs is toegekend door het...Lees meer »

Koudumer Bate Feenstra tweede bij NK Stockcar

vrijdag, 15 augustus 2014

De Koudumer coureur Bate Feenstra is zondag als tweede geëindigd bij het NK Stockcar F1 in Sint Maarten. De voorrondes werden verreden onder zeer wisselende omstandigheden. De eerste omloop was de baan zeer snel en werd Feenstra negende.De tweede...Lees meer »

Oudere items 2003

Archief December 2003