Nieuws & Activiteiten
 

Archief items

De oudere informatie blokken op deze website kunt u in de onderstaande pagina's weer terug vinden.

Natuurlijk kunt u ook van de zoek functie's gebruik maken.

Bulte Nijs online

Vul een zoekterm in.

Beeld verdwenen van de KunstRoute Koudum

maandag, 3 augustus 2015

De KunstRoute Koudum probeert kunst te delen en toegankelijk te maken voor iedereen. Met dat doel heeft de amateur beeldhouwster het werk met de titel "Verbondenheid" aan de kunstroute Koudum uitgeleend.  De titel heeft een speciale...Lees meer »

Demmer wordt Hoekema

vrijdag, 31 juli 2015

Hoekema's schildersbedrijf heeft de autospuiterij van de inmiddels 65-jarige en dus gepensioneerde Marten Demmer overgenomen. Ronald en Rudi willen de zaak aan de Onderweg 8 voortzetten met de nog aanwezige faciliteiten en daarnaast willen ze ook...Lees meer »

Oplevering project "Een podium als centrum"

dinsdag, 21 juli 2015

Met deze titel wordt nagestreefd alle inwoners van Koudum een podium te geven waarop men zijn/haar kunsten kan tonen aan de Koudumers en de bezoekers van Koudum. Vanaf het moment van uitvoering van het Centrumplan Koudum, het winnen van de Europese...Lees meer »

21 jaar archief Bulte Nijs op Koudum.nl

dinsdag, 21 juli 2015

De internet werkgroep Us Thus heeft onlangs het inscannen van 21 jaargangen Bulte Nijs afgerond! U kunt weer even terug in de tijd vanaf het eerste nummer in 1989 tot en met het decembernummer van 2010. 21 jaar lijkt niet lang, maar bedenk maar...Lees meer »

"Een podium als centrum"

zondag, 5 juli 2015

Koudum Op 6 juli 2015 wordt na een tijd van zorgvuldige voorbereiding gestart met de bouw van het kunstwerk "Een podium als centrum" te Koudum. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van Dorpsbelangen Koudum in vervulling....Lees meer »

Opsporen zieke iepen van start

woensdag, 1 juli 2015

Maandag 15 juni jl. is de Stichting Iepenwacht Fryslan weer van start gegaan met de jaarlijkse inspecties naar zieke iepen binnen de deelnemende gemeentes van Stichting Iepenwacht Friesland (SIF). Tijdens de inspectieperiode - juni tot en met...Lees meer »

Gebiedsbord Grut-Ambassadeur Jan de Vries

maandag, 29 juni 2015

Bij het afscheid van Jan de Vries uit Koudum als Grut-Ambassadeur van het Nationale Landschap Zuidwest Fryslan werd al vast een voorschotje genomen op de plaatsing van zogeheten gebiedsborden langs de grenzen van het gebied. Jan de Vries...Lees meer »

Oudere items 2003

Archief December 2003