Nieuws & Activiteiten
 

Archief items

De oudere informatie blokken op deze website kunt u in de onderstaande pagina's weer terug vinden.

Natuurlijk kunt u ook van de zoek functie's gebruik maken.

Bulte Nijs online

Vul een zoekterm in.

Meeko is nu echt alleen

donderdag, 29 januari 2015

Omdat wij niet weten wie hem allemaal gekend hebben willen we langs deze weg graag laten weten dat de heer Alex Hartley woensdagochtend 28 januari 2015 is overleden. Velen van ons kenden Alex Hartley beter als "de Engelsman", die...Lees meer »

30 januari en 13 februari inloopspreekuur Duurzaam Koudum

dinsdag, 27 januari 2015

Vrijdag 30 januari a.s. en 13 februari houdt Duurzaam Koudum een inloopspreekuur van van 16:00-18:00 in de Muziekschool. U kunt hier terecht met al uw vragen over het voorlopig energielabel, duurzaam wonen en...Lees meer »

Petitie voor behoud zwembad Workum

dinsdag, 27 januari 2015

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân zijn voornemens om zwembad De Rolpeal in Workum te sluiten. Veel Koudumers maken gebruik van dit zwembad voor zowel les als recreatief. Plaatselijk belang Workum gaat de strijd...Lees meer »

AED herhalingslessen in Koudum

maandag, 26 januari 2015

Een aantal jaren geleden is vanuit het Antonius Ziekenhuis Sneek, maar ook landelijk een grote campagne opgestart waarin mensen werden opgeroepen om een AED/Reanimatie diploma te gaan halen om, indien nodig, mensen die mogelijk te kampen hebben met...Lees meer »

Lieve hond deel twee

zaterdag, 24 januari 2015

Vorige week deden wij een oproep om Meeko (spreek uit mieko) te adopteren.Even werd gehoopt dat Meeko bij de familie Venema aan de Dammenseweg kon blijven, maar helaas de hond van de familie Venema kon niet overweg met Meeko. Dus plaatsen we de...Lees meer »

Poes aangereden op Dammenseweg

donderdag, 22 januari 2015

Afgelopen maandag is er een poes aangereden en overleden vlak bij de dierenartspraktijk op de Dammenseweg.Het betreft een zogenaamde "Crême-schildpadpoes met wit"; oftewel blauwgrijs met beige en wit.Niet heel erg jong; naar schatting...Lees meer »

Autismecentrum in Sneek geopend

maandag, 19 januari 2015

Een beter leven voor mensen met autisme. De NVA is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen. Onder autisme verstaan we het brede spectrum van...Lees meer »

Oudere items 2003

Archief December 2003