Nieuws & Activiteiten
 

Archief items

De oudere informatie blokken op deze website kunt u in de onderstaande pagina's weer terug vinden.

Natuurlijk kunt u ook van de zoek functie's gebruik maken.

Bulte Nijs online

Vul een zoekterm in.

Nieuw in het Nostalgisch album van Koudum

zondag, 29 november 2015

Een nieuw pareltje in Het Nostalgisch Album: Een foto gemaakt op koninginnedag 1926 in het centrum van Koudum, met veel namen. Bron: nalatenschap van Rinze Pietersma.Twee elftallen van Oeverzwaluwen. Bron: nalatenschap Rinze Pietersma.Uit het...Lees meer »

Nieuwe kerst CD single Geartsje Zwerver

donderdag, 26 november 2015

De Friese zangeres Geartsje Zwerver uit Balk heeft samen met het kinderkoor Prelude een prachtige en ontroerende kerst cd single "In nij begjin" uitgebracht. Het oorspronkelijk lied is het Duitse "Lieber Gott lass uns...Lees meer »

Sint & Santa Decemberactie OVK begonnen!

zaterdag, 21 november 2015

Op 21 november begint de Sint & Santa Decemberactie van de Koudumer Ondernemers: Koop, vul in en win! Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een gereedschap set ter waarde van 500 euro en een fiets! De trekkingen zijn op 5...Lees meer »

Elk Syn Sin opent haar deuren

vrijdag, 20 november 2015

Vanaf maandag 16 november jl. zijn de deuren geopend van een nieuwe winkel in Koudum, genaamd "Elk Syn Sin". Je kunt er terecht voor goede gebruikte spulletjes, varierend van speelgoed tot elektronica. Soms zelfs nog nieuw in de...Lees meer »

Feestelijk afscheid van OBS de Welle

donderdag, 19 november 2015

Met het samengaan van onze beide lagere scholen naar het nieuwe onderkomen wordt er tevens afscheid genomen van het gebouw De Welle. De school wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op 9 januari wordt een groots afscheid...Lees meer »

Nij Libben en Majim geven een kerstconcert.

zondag, 15 november 2015

Op zaterdag 19 december a.s. verzorgen muziekvereniging Nij Libben en Sjonggroep Majim een kerstconcert in Martinikerk. Nij Libben o.l.v. Jeanette Valkema en Majim o.l.v. Janny Kramer-Gietema willen u deze avond meenemen in het...Lees meer »

Intocht Sinterklaas 2015 in Koudum

vrijdag, 6 november 2015

Sinterklaas doet uiteraard ook dit jaar ons dorp weer aan. Hij hoopt op zaterdag 21 november rond 13.15 / 13.30 uur voet aan wal te zetten bij de Koudumer haven. Nadat we Sint hebben begroet zullen we, onder leiding van de muziekpieten, richting...Lees meer »

Oudere items 2003

Archief December 2003