Nieuws & Activiteiten
 

Archief items

De oudere informatie blokken op deze website kunt u in de onderstaande pagina's weer terug vinden.

Natuurlijk kunt u ook van de zoek functie's gebruik maken.

Bulte Nijs online

Vul een zoekterm in.

Zangleerlingen Studio Arsis zingen in Martinikerk

dinsdag, 24 februari 2015

Op zaterdag 28 februari verzorgen zangleerlingen van Dini Buis-Santing een concert in de Martinikerk van Koudum. Deze keer een vrij gekozen programma met sololiederen en duetten, maar ook met delen uit opera's, oratoria en cantates. Zo zullen...Lees meer »

Stipepunt Koudum zoekt vrijwilligers

maandag, 16 februari 2015

Stipepunt Koudum is op zoek naar nieuwe vrijwilligers in haar verzorgingsgebied: het voormalige Nijefurd. De Stipepunten zijn een initiatief van de gemeenten in Zuidwest Friesland. Ze worden draaiende gehouden door vrijwilligers en ondersteund...Lees meer »

NOTB zoekt leden!

zaterdag, 14 februari 2015

Zie jij jezelf hier al tussen staan? Ja? Dat komt goed uit. Vanwege het vertrek van een aantal organisatieleden, is Night of the Beantsjes op zoek naar mensen die het team willen komen versterken. Je hoeft geen ervaring te hebben; een flinke dosis...Lees meer »

Piter, Marcel en Gurbe bringe Trûbadoersmiddei yn Koudum

zaterdag, 7 februari 2015

MFS De Klink yn Koudum is sneintemiddei 8 maart it dekor foar in bysûnder konsert. Trije Fryske trûbadoers, Piter Wilkens, Marcel Smit en Gurbe Douwstra bringe dan harren lietsjesprogramma 'Trûbadoersmiddei'. In programma wêryn't elk fan de artysten...Lees meer »

Poppenvoorstelling DURF voor groep 3 t/m 7/8

donderdag, 5 februari 2015

Stichting de Súdwester nodigt jullie op woensdag 11 februari uit voor de poppenvoorstelling DURF in De Klink. Okke is 10 jaar oud. Hij zit in groep 6 met zijn vrienden Bas, Rik, Tim en Pim. Sinds kort is er een nieuwe jongen in de klas, Klaas....Lees meer »

Jongeren organiseren Taizédienst in Martinikerk

woensdag, 4 februari 2015

Een samenkomst om te onthaasten, te bezinnen en te praten met God.We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.. Wie kent deze bekende tekst van Herman van Veen nou niet? In deze gehaaste wereld vergeten we vaak de...Lees meer »

Nieuw in het Nostalgisch Album

maandag, 2 februari 2015

Deze keer aandacht voor de veranderingen rond Onderweg en De Wyk in de loop der tijd. Wist je dat er ooit een "Lytse Wyk" was? Over de afbraak van het complex Havenkade 2 dat net binnen een eeuw na het leggen van de eerste steen al het...Lees meer »

Oudere items 2003

Archief December 2003