Nieuws & Activiteiten
 

Archief items

De oudere informatie blokken op deze website kunt u in de onderstaande pagina's weer terug vinden.

Natuurlijk kunt u ook van de zoek functie's gebruik maken.

Bulte Nijs online

Vul een zoekterm in.

Glamorous Beantsje Bingo in De Klink

dinsdag, 6 oktober 2015

Op zaterdagavond 24 oktober is het weer zover: De 4e Glamorous Beantsje Bingo, dit keer de disco edition. Het wordt een flitsende bingo avond, voor de hippe vrouw en man van nu. Vol glitter en glamour, muziek, gezelligheid en natuurlijk het...Lees meer »

Nieuw in het Nostalgisch Album

zondag, 4 oktober 2015

Nieuw in het Nostalgisch Album Verkleed als Noormannen (?) in aug. 1930. Bron: Nalatenschap Dirk Abma.Bestuur CNV afd. Koudum. Bron: Nalatenschap Dirk Abma.Pentekening van Pieter de Vries. Bron: Jappie Hornstra100...Lees meer »

Spannende verhalen schrijven tijdens Kinderboekenweek

zondag, 4 oktober 2015

Culturele stichting de Sudwester organiseert ook dit jaar een activiteit tijdens de Kinderboekenweek. Schrijfster Henriette Hemmink komt 3, 9 en 10 oktober naar een schuur in Koudum. Ook is er een schrijfwedstrijd. Schrijfster...Lees meer »

Podium voor alle Koudumers krijgt de naam Centrium.

zaterdag, 3 oktober 2015

Op 26 september werd het podium op het Frieslandplein geopend door wethouder Maarten Offinga. Het podium/kunstwerk is een speciaal voor de locatie op maat gemaakt ontwerp van de in Koudum woonachtige monumentaal ontwerper Hanshan...Lees meer »

Onderzoek naar bijzondere interieurs in Hindeloopen, Stavoren, Makkum, Koudum, Warns en Molkwerum.

maandag, 28 september 2015

Op dit moment loopt er een wetenschappelijk onderzoek naar historische interieurs of onderdelen daarvan in panden in de gemeente Sudwest-Fryslan. Inmiddels is de helft van dit onderzoek (inclusief Bolsward en Sneek) succesvol afgerond. In oktober...Lees meer »

De Stenen Vlinder terug op oude stek

zondag, 27 september 2015

De half edelstenen en mineralen winkel De Stenen Vlinder is weer terug op de Dammenseweg 3 te koudum  Jeanette Ytsma had vroeger ook deze winkel in de oude kleuterschool, toen is zij verhuisd naar Assen. Sinds kort is de winkel geopend...Lees meer »

Wim de Jong en Sjoerd Lyklema clubkampioenen Pitch en Putt 2015

zaterdag, 26 september 2015

Vanaf april dit jaar streden de leden van Pitch en Putt Koudum weer om de felbegeerde titel "Zomerkampioen 2015". De wedstrijdcommissie kon op een grote groep deelnemers rekenen. Zelfs in de vakantieperiode bleef...Lees meer »

Oudere items 2003

Archief December 2003