Nieuws & Activiteiten
 

Archief items

De oudere informatie blokken op deze website kunt u in de onderstaande pagina's weer terug vinden.

Natuurlijk kunt u ook van de zoek functie's gebruik maken.

Bulte Nijs online

Vul een zoekterm in.

Koudum maakt het zonnige verschil

dinsdag, 31 maart 2015

Sinds de oprichting van coöperatie Duurzaam Koudum in maart 2013 is het aantal Koudumers met zonnepanelen in twee jaar tijd verdriedubbeld, namelijk van 27 naar 76.  Op de kaart kunt u zien dat op veel daken in ons dorp al zonnepanelen...Lees meer »

Jongerendienst 12 april - De fantastische Vader- met voetballer Levi Risamasu en muziekgroep The Family Three.

dinsdag, 31 maart 2015

Zondag 12 april zal ex-topsporter Levi Risamasu in de Martinikerk komen spreken in de jongerendienst. Levi doorliep vanaf zijn 10e de jeugdopleiding bij Feyenoord, waarna hij zijn voetbalcarrière bij NAC Breda begon. Verder speelde hij bij AGOVV...Lees meer »

12e Gaasterland Wandeltocht in teken 70 jaar bevrijding

zondag, 29 maart 2015

Op zondag 3 mei organiseert Lionsclub Balk 'Tusken Mar en Klif' voor de 12e keer de Gaasterland Wandeltocht. Omdat het dit jaar 70 jaar geleden is dat WOII is afgelopen en daarmee Nederland bevrijd, is het thema van de tocht '70 jaar bevrijding'. De...Lees meer »

Overleden kat gevonden, cypersrood met wit

donderdag, 26 maart 2015

Op de N359, t.h.v. afslag Koudum / Butenskar is een overleden kat gevonden. Het signalement is Cypersrood met wit. De kat heeft een witte snoet, bef, borst, buik en poten. Cypersrood rugdek en staart.  De kat is sinds 24 maart...Lees meer »

Wim de Jong en Rein Smid winnaars wintercompetitie Pitch and Putt

maandag, 23 maart 2015

Na een spannende wintercompetitie mochten Wim de Jong en Rein Smid zich laten huldigen als kersverse winterkampioenen Pitch en Puttgolf  uit Koudum. Afgelopen zondag  stonden 23 leden  aan de start van de laatste ronde van de...Lees meer »

Word jij de nieuwe Richard Krajicek?

zondag, 22 maart 2015

Altijd al eens gedroomd om de Richard Krajicek van Koudum te worden of gewoon lekker een partijtje te tennissen met vrienden of familie? Dan is dit uw kans! Op vrijdag 10 april start Tennisvereniging Oeverzwaluwen met de eerste tennisles van...Lees meer »

Stichting Onbeperkt zoekt collectanten

vrijdag, 20 maart 2015

In de week van 30 maart t/m 5 april  is de landelijke collecte voor het Fonds Gehandicaptensport Nederland. Een kwart van de opbrengst van Koudum (en Workum) gaat naar Stichting Onbeperkt (de leukste aangepaste zwemstichting uit...Lees meer »

Oudere items 2003

Archief December 2003