Nieuws & Activiteiten
 

Archief items

De oudere informatie blokken op deze website kunt u in de onderstaande pagina's weer terug vinden.

Natuurlijk kunt u ook van de zoek functie's gebruik maken.

Bulte Nijs online

Vul een zoekterm in.

B&B Pension Perruque wint Zoover Gold Award 2015

vrijdag, 24 april 2015

B&B Pension Perruque heeft voor de 3e keer op rij de Zoover Gold Award gekregen, met een score van 9.5! Hiermee mogen zij zich scharen bij de beste 25 B&B/Pensions van Nederland! In totaal zijn er 175 Awards uitgereikt...Lees meer »

Wim Beekman Koninklijk onderscheiden

donderdag, 23 april 2015

Burgemeester drs. Hayo Apotheker reikte vandaag, 24 april 2015, tijdens de Lintjesregen van de gemeente Súdwest-Fryslân in de Martinikerk in Sneek een Koninklijke onderscheiding uit aan 8 personen.  De heer Willem Bertus (Wim) Beekman uit...Lees meer »

Onthulling bouwbord nieuwe school

donderdag, 23 april 2015

Woensdag 22 april jl. is het bouwbord onthuld door wethouder Offinga en de beide schooldirecteuren, Jella van Seters en Ackelyn Stapensea. De onthulling van het bord markeert de start van de nieuwe school die aan het eind van dit jaar klaar...Lees meer »

Circus Salto komt naar Koudum

donderdag, 23 april 2015

Het Friese Circus van Sneker Sander Balk viert het 5-jarig jubileum met een extra feestelijk programma waar de verjaardag van het Circus de rode draad vormt. Voor deze nieuwe show zijn artiesten geboekt uit binnen- en buitenland. Het circus komt...Lees meer »

Koudumer Blomkoal erkend als Fries streekproduct

dinsdag, 21 april 2015

Het Koudumer Beantsje is de laatste jaren uitgegroeid tot een echte delicatesse van het Friese Merengebied. In 2005 werd het boontje landelijk erkend als streekproduct en door de hernieuwde belangstelling die dat opleverde, volgde volop culinaire...Lees meer »

Seniorenmiddag in Het Baken

maandag, 20 april 2015

Op dinsdag 28 april vanaf 15.00 uur is er weer een seniorenmiddag in Baptistenkerk Het Baken aan de Nieuweweg  29. Het belooft een mooie middag te worden vol gezelligheid en nostalgie. Er komen twee gasten langs die...Lees meer »

Gastgezinnen gezocht

zondag, 19 april 2015

Word wereldgezin met een AFS bonuszoon of dochter! Maria uit Brazilië, Maxi uit Chili, Chiara uit Italië en Nina uit de VS zijn 4 enthousiaste scholieren die net te horen hebben gekregen dat zij het komend schooljaar met AFS - een non-profit...Lees meer »

Oudere items 2003

Archief December 2003