Verenigingen & Stichtingen
 

Motor Tour Club Koudum

Aan de bak?

We hopen dat de motorrijders weer hebben kunnen genieten van de prachtige mooie dorpjes die we hebben bezocht met de namen Schetens, Boazum, Pikesyl, Lollum en nog vele vele anderen welke via mooie kronkelige wegen zijn verbonden.
En wat betreft gezelligheid, een slordige 90 enthousiastelingen, en het mooie weer kortom we hadden niets te klagen, met onderweg in Easterein een heerlijke bakkie koffie, thee of frisdrank en wat lekkers er bij.
Van de 70 motoren had er voor het dorp Itens maar eentje pech, Kor Donkerbroek heeft zich bekommerd over de gestrande motor en met zijn trailer naar Wykel terug gebracht.

We hebben de tocht weer met veel plezier uitgezet, en genoten van het enthousiasme en de belangstelling onder de motorrijders van dit jaarlijkse uitje.

De útsetters.

Feestweek 2014

Het is bijna weer zo ver, dat de feestweek in Koudum los gaat. En als afsluiter hebben we de inmiddels traditionele motortoertocht.
Dus motor liefhebbers zet de datum alvast in jullie agenda, zondag 14 september om 13:00 vertrekken we op de motor met een volle tank benzine, bij droog weer vanaf het Frieslandplein in Koudum voor een tocht door _______

Groeten, en tot de 14de,
De ût Setters.

Doelstelling

De MTCK heeft als doelstelling om 2 - 3 keer per jaar, als groep een tocht op de motor te rijden.

Mocht je een keertje mee willen rijden dan kun je, je opgeven zodat je wordt geinformeerd van wanneer, en om hoe laat we weer een keertje in club verband gaan rijden.

Opgave.

Feestweek Koudum

Een vast onderdeel is een toertocht organiseren in de feestweek in Koudum begin september. Datum, tijd en vertrek locatie wordt aangeven in de "feestkrant" en op deze pagina.