Verenigingen & Stichtingen
 

Motor Tour Club Koudum

Wat een plezier.

Zondag 15 september was het weer zo ver. Meer dan 60 motoren en 80 mensen kronkelden als een harmonieus lint door Friesland richting de weerribben om daar te mogen genieten van een paar bakjes koffie of thee met wat lekkers erbij. Het weer was geweldig, met op het einde een paar spetters regen. Vele onbekende wegen zijn weer enthousiast genomen zonder problemen, en daar waren de reacties weer lovend over. Kortom volgend jaar weer een motorrit tijdens de feestweek.

Gr. de ûtsetters.

Feestweek 2013

Het is bijna weer zo ver, dat de feestweek in Koudum los gaat. En als afsluiter hebben we de inmiddels traditionele motortoertocht. Dus motor liefhebbers zet de datum alvast in jullie agenda, zondag 15 september om 13:00 vertrekken we bij droog weer vanaf het Frieslandplein in Koudum voor een tocht door _______

Groeten, en tot de 15de,
De ût Setters.

Doelstelling

De MTCK heeft als doelstelling om 2 - 3 keer per jaar, als groep een tocht op de motor te rijden.

Mocht je een keertje mee willen rijden dan kun je, je opgeven zodat je wordt geinformeerd van wanneer, en om hoe laat we weer een keertje in club verband gaan rijden.

Opgave.

Feestweek Koudum

Een vast onderdeel is een toertocht organiseren in de feestweek in Koudum begin september. Datum, tijd en vertrek locatie wordt aangeven in de "feestkrant" en op deze pagina.

Snert tocht 2012.

Zondag 21 oktober was het zo ver de eerste snerttoertocht georganiseerd door Kor en Antke was een feit. We hebben een geweldige leuke tocht gemaakt en na afloop konden we genieten van een heerlijke verse pan snert, hartelijk dank hiervoor.

Motortocht feestweek 2012.

Onder belangstelling van een nog iets te jonge motor liefhebber, maar al wel op zijn eigen nog niet gemotoriseerd voertuig, vertrokken afgelopen zondag om 1 uur vanaf het Frieslandplein en dikke 50 motoren, waarop meer dan 70 mensen zich onder het genot van een zonnetje en een wolkje door het prachtige Friese landschap via slinger wegen op hun heilige ros voor bewogen. Na een uur rijden was het de hoogste tijd om de beentjes te strekken, te roken en met de andere deelnemers van de motortocht bij de praten over van alles en nog wat. Na een kleine moeizame start van een antieke medeweggebruiker konden we onze weg vervolgen naar Arum waar de dampende koffie en thee met een huisgemaakt stuk appelgebak op ons stond te wachten (heerlijk), en waar dan ook meteen de vervolg gesprekken werden gestart. Na Arum werd de tocht vervolgd om dan half vijf volgens planning de tocht te beëindigen bij café - restaurant spoorzicht in Koudum. De reacties waren positief naar de uitzetters, en complimenten werden aan de rijders gegeven, kortom de tocht verliep vlekkeloos en dus weer voor herhaling vatbaar.

De ûtsetters.

Feestweek 2012

Het is bijna weer zo ver enthousiaste motor rijders. Op 16 september om 13:00 uur vertrekken we weer vanaf het Frieslandplein in Koudum voor een mooie motortoertocht. De rit is al klaar, de 2 bakjes koffie en het gebak is geregeld voor een bedrag van 6 euries. Dit maal blijven we in onze eigen provincie rijden, maar de rit is er niet minder verrassend om.

Bij deze een oproep aan iedereen die een motor heeft, koudumers of niet koudumers dat is niet belangrijk, 16 september om 13:00 met een volle tank sap gaan we bij droog weer de tocht rijden.

Groeten, en zien jullie de 16de,

De ûtsetters.

Foto impressie 2011.

Foto impressie 2010.

Gerrit de Jong uit Hindelopen reed ook dit jaar met de toertocht mee en heeft de volgende foto impressie gemaakt.