Verenigingen & Stichtingen
 

Oproep 2018:

Voor komende seizoen hebben we voldoende spelers, maar voor volgend seizoen is Artiku op zoek naar wat jongere spelers!! Ben je tussen de 18 en 40 jaar oud en vind je het leuk om toneel te spelen geef je dan op.

Na een zoektocht voor een nieuw toneelstuk, regisseur en leden, kunnen we na 4 maanden met 27 oefenavonden, decor bouwen en heel veel andere dingen die nodig zijn om iets te organiseren terug kijken op een fantastisch weekend incl de afterparty met het duo " Op Dreef " Het was zeker genieten.
Hoe spannend was het voor Boukje vd Veen om een bijna nieuwe spelersgroep te gaan regisseren en hoe spannend was het voor de nieuwe spelers om opeens op de planken te gaan staan ipv in de zaal zitten. Complimenten voor allen. We hopen dat jullie een voorbeeld voor anderen zijn. Nieuwe leden blijven welkom. Gewoon doen. (Foto's in album In rits te fier zijn van Sjoerd van der Veen)

Nog un pear.

 

In Rits te Fier.

Na het grote succes van “Allo, Allo” brengt Artiku dit jaar weer een echte klucht op de planken. Op 24 en 25 februari wordt, door een bijna geheel nieuwe club, het stuk “In rits te Fier” van Jon van Eerd opgevoerd in de Klink. De acteurs zijn al weer maanden druk aan het oefenen en de mannen van het decor zijn al weken bezig met het bouwen van de grote decorstukken. Veel tijd en werk met als climax natuurlijk de twee avonden in een goed gevulde Klink. De zaterdagvoorstelling wordt afgesloten met muziek van het duo ‘Op Dreef’.

De voorverkoop begint op vrijdag 3 februari bij boekhandel Muizelaar. We hopen u allen weer te zien bij de voorstellingen van Artiku op 24 of 25 februari in de Klink.

Drok dwaande.

De Bouwlokaasje.
Nog even de teksten troch nimme.
Kleetsje oer de knibbels. brrrr
Krekt un hinnehok.