Verenigingen & Stichtingen
 

Wat een super avond.

 
 
 

Vroege vogels?

Het was opmerkelijk dat vanmorgen om 8:30 bij Boekhandel Muizelaar en Fotografie Spijkerman een grote hoeveelheid mensen zich hadden samen geschaard voor ............... bleek bij navraag dat de laatste kaartje voor de zaterdag avond voorstelling van Artikú hier nog wel beschikbaar waren terwijl ze na 2 dagen "online" al waren uitverkocht.

Artiku speelt "Allo Allo"

Begin maart zal toneelvereniging Artiku weer spelen in de Klink te Koudum. Dit jaar wordt het langverwachte en unieke stuk Allo Allo opgevoerd. Het is een bewerking van de bekende televisieserie en speciaal voor Artiku door Wybe Leenstra in het Fries vertaald.
Het stuk zal 3 keer worden gespeeld en wel op donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 maart. Zoals gebruikelijk wordt de laatste avond weer afgesloten met live muziek van Fransen and Friends.

Het stuk speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog in bezet Frankrijk. Daar runt Rene Artois zijn cafe samen met zijn vrouw Edith en de serveersters Yvette en Mimi. In het cafe zitten, in opdracht van het verzet, twee Engelse piloten ondergedoken, maar er komen ook dagelijks Duitse officieren en de Gestapo langs. Dit kan nogal eens voor spanningen zorgen bij Rene. Ook omdat er in het pand een worst hangt met daarin een duur schilderij. Als dan ook nog een heel belangrijk persoon aankondigt om langs te komen is de chaos compleet.

Wilt u deze unieke kans niet missen, koop dan op tijd uw kaarten.
Kaarten zijn dit jaar online te bestellen via de Facebook pagina van Toneelvereniging Artiku dmv op de allo allo online tickets te drukken in de appstore.
Dit kan vanaf 1 februari. Vanaf 15 februari liggen ze bij Muizelaar.

OPROEP 2017:

Voor volgend seizoen (2017) is Artiku op zoek naar wat jongere spelers!! Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud en vind je het leuk om toneel te spelen ,geef je dan op via de facebookpagina of neem contact op met Johannes Wielinga telefoon nr 06 28077999.

Oefenlocatie.

Nieuwe bestemming obs de Welle als cultuurcentrum voor de gemeente sudwestfryslan, Toneelvereniging Artiku gebruikt het momenteel als oefenlocatie.

We zijn weer los!

Er wordt alweer druk geoefend om volgend jaar het stuk Allo Allo te spelen! Zet de datum alvast in je agenda ....en ja... je hebt een keuze uit 3 data namelijk donderdag 3 maart ,vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart 2016.