Verenigingen & Stichtingen
 

Vetzavot nieuws.

Koudum, 12 april 2015.
Bennie Hofman is weer thuis

Koudum, 02 april 2015.
BENNIE HOFMAN.
Bennie is woensdag (1-4) geopereerd. Operatie is goed gegaan. Na de operatie problemen gehad met de bloeddruk. Vandaag (2-4) is Bennie zoals men dat noemt: stabiel. Hij voelde zich goed. Adres van Bennie: Antonius Ziekenhuis, Bolswarderbaan 1, 8601 ZK Sneek. Afd. Chirurgie, Kamer 229.

Koudum, 28 maart 2015.
WEDSTRIJDNUMMER 26, donderdagavond 26 maart 2015.
De allerlaatste wedstrijd van het 31e seizoen VETZAVOT! Twaalf mannen stonden klaar bij het eerste fluitsignaal van scheidsrechter de Boer. Zes van de Black Feather Clan en zes van De Bennie Boys. Om het seizoen waardig af te sluiten liet de s.r. voor deze keer de samenstelling ongemoeid. Dus gingen Eelke v.d. Meer, Jan Buma, Albert Fekken, Sietze Abma, Wicher v.d. Wal en Gerrit Hiemstra de strijd aan met Bennie Hofman, Sietze v.d. Wal, Jarig Tjoelker, Sytze Folkertsma, Jan Kaasjager en Pieter de Jong. Er werd fel gestreden om elke centimeter van het speelveld. Beide teams wilden kennelijk het zomerreces ingaan met het heerlijke gevoel van een overwinning! Gelukkig stak scheidsrechter de Boer in een bloedvorm. Of was hij extra gemotiveerd door de aanwezigheid van een rapporteur? Hoe dan ook, dankzij zijn streng doch rechtvaardig optreden, bleef de strijd binnen de perken. Hier en daar een valpartij, veel trek- en duwwerk, de s.r. bleef de baas! Uiteindelijk trok het team DBB aan het langste eind. Ondanks het uitvallen van Jan K., bovenbeen blessure, wist DBB met 2-1 te zegevieren. Voor DBB scoorde Sytze F. beide goals, de goal van de BFC werd gescoord door Sietze A. Zo kwam er een eind aan alweer een seizoen VETZAVOT. 
MAN OF THE MATCH.
Altijd weer spannend. Welke naam prijkt er op het wedstrijdformulier van de s.r. als Man of the Match? Behalve de verslaggever, krijg niemand het formulier onder ogen! Dit om meteen commentaar te voorkomen? De gekroonde VETZAVOTTER zal zijn verkiezing moeten lezen via dit VETZAVOT-NIEUWS. Of, via het afgedrukte exemplaar, na afloop van de volgende wedstrijd. De "Man of the Match" van deze week mag, in tegenstelling van alle andere gedecoreerde VETZAVOTTERS, deze titel niet één week dragen, maar tot en met donderdag 17 september 2015!! Deze keer werd de titel gegund aan een speler die in de loop der tijd wat aan onstuimigheid heeft ingeboet. Zijn spel is rustiger en geslepener geworden. Heeft steeds meer oog voor zijn medespelers en tracht hen voortdurend bij het spel te betrekken. Kan zowel als verdediger, middenvelder, spelverdeler en als aanvaller worden ingezet. Een stabiele waarde voor zijn team. Tot en met 17 september 2015 mag WICHER van der WAL zich "Man of the Match" noemen. Wicher: PROFICIAT!!
GELE/RODE KAARTEN.
Om in stijl af te sluiten gelukte het aan de topscorer van kaarten, Gerrit Hiemstra, om de laatste kaart van het seizoen te bemachtigen. Geel wegens opzettelijk hands. Gerrit: PROFICIAT.
SIP de JONG.
In Bolsward woont ons lid Sip de Jong. Naar omstandigheden gaat het goed met Sip. Een kaartje uit Koudum zal hem zeker goed doen! Het adres van Sip is: Bloemkamp, afd. Jasmijn, kamer 8, F. Campuslaan 1, 8701 AK Bolsward.

REISJE.
Het geplande reisje op 6 juni 2015 zal worden verzorgd door Sietze van der Wal en Ype de Boer.

VOORZITTER.
Er breekt voor onze voorzitter Bennie Hofman een spannende tijd aan. Komende week moet hij een operatie ondergaan. Alle VETZAVOTTERS wensen hem, en ook Geertje, heel veel sterkte toe. Met elkaar hopen wij op een gunstige verloop en wensen Bennie veel sterkte en een spoedig en algeheel herstel!!