Verenigingen & Stichtingen
 

21-05-14

Taeke, Tiny en Gerben, 3 jubilarissen bij Artiku.

Vanaf het begin dat er een toneelvereniging in Koudum kwam en er via B.N. spelers gezocht werden zijn deze 3 mensen al aktief bij Artiku. Het is dan ook terecht dat na al die jaren met verschillende mooie rollen, typetjes, taken en prachtige verhalen hier even aandacht voor is.

Taeke Tiny en Gerben van harte gefeliciteerd en bedankt voor alles wat jullie deze afgelopen 25 jaar hebben laten zien en gedaan. We hopen jullie nog vele jaren voor, op of achter het podium mee te maken.

En zoals Jan Arends al schreef " Jimme binne Artiku foar my"

Afgelasting

Wegens omstandigheden gaat de jubileumuitvoering ''AlloAllo" van Artiku dit jaar niet door

Britse comedy 'Allo 'Allo.

Op 23/24/25 januari 2014 speelt Toneelvereniging Artiku ter gelegenheid van het 25- jarig bestaan, de Fryske première van de beroemde Britse comedy 'Allo 'Allo.

Het verhaal speelt zich af in het door oorlog verscheurde Frankrijk, waar café-eigenaar René het kostbare schilderij van de "Knoffele Madonna mei de grutte Joekels" moet verbergen voor de Duitsers en Herr Flick van de Gestapo.

Alle personages uit de serie komen, onder regie van Jan Arendz en assistent Lucas Hoogkamp, voorbij. Een knaller van een toneelstuk en daarmee gegarandeerd een gezellige avond. Vanwege het jubileum pakt Artiku groots uit en zijn er 3 speelavonden. Voor deze avonden zijn er, tegen de voorverkoopprijs van 7.50 euro, tegoedbonnen te koop bij Boekhandel Muizelaar.

Deze bonnen kunnen aan de kassa van een gekozen avond ingeleverd worden voor een entreebewijs.