Bedrijven & Instellingen
 

Bas Oosterbaan Horeca & Recreatie Management

Met een ervaring van ruim 20 jaar in diverse horeca- en recreatiebedrijven kan Bas Oosterbaan Horeca & Recreatie Management u van dienst zijn op het gebied van horeca, recreatie en facilitaire dienstverlening. U kunt al onze informatie vinden op deze site.

Wij verzorgen ondermeer arrangementen voor groepen van 4 tot 4000 personen op de meest uitéénlopende locaties. Wat dacht u van een feestje in een molen of ûbsilen in Friesland of een exclusieve proeverij aan boord van een prachtig tjalkjacht? Alles is mogelijk bij Bas Oosterbaan Horeca & Recreatie Management. Van de organisatie van een evenement tot de verzorging van zeer exclusieve catering.

Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij ons gastenboek. Ook kunnen hier gasten, die deelgenomen hebben aan één van onze arrangementen, de foto's downloaden van hun arrangement. Natuurlijk zijn wij ook altijd telefonisch te bereiken.

Bas Oosterbaan Facility & Hospitality management

U kent dat wel. Op korte termijn heeft u behoefte aan een specialist. Iemand aannemen vereist een langdurige en kostbare sollicitatieprocedure. Bovendien wilt u zich niet voor langere tijd vastleggen. Een probleem? Niet met Bas Oosterbaan Facility & Hospitality. Via ons bureau beschikt u namelijk in korte tijd over één of meer specialisten die wij op projectbasis voor u kunnen inzetten.

We zijn gespecialiseerd in advisering en (interim)management in de totale ondersteunende dienstverlening van horeca- en recreatiebedrijven, zorginstellingen en kantoorcomplexen. U kunt ons inzetten voor strategische beleidsplannen en reorganisaties. Maar ook op het gebied van facilitair -, hospitality management en food consultancy kennen wij alle ins en outs. Dit niet in de laatste plaats vanwege onze ruime ervaring in de hotelindustrie en de recreatiebranche.