Bedrijven & Instellingen
 

Compleet vernieuwde website!

Friesland Boating heeft sinds mei 2005 een compleet vernieuwde website. En fris nieuw uiterlijk en de mogelijkheid om online een boot te boeken. Klik hier om onze site te bezoeken. >>

Complete vaarvakantie in Friesland en Overijssel!

Met circa 30 motorboten is Friesland Boating een van de grotere verhuurders van Nederland. Door zijn grote verscheidenheid aan boten kan Friesland Boating een grote markt bedienen. Friesland Boating verhuurt al meer dan 23 jaar zijn specifieke Narrow Boats, deze unieke boten hebben een zeer beperkte diepgang en een doorvaarthoogte van circa 1,60 meter. Voor de liefhebbers zijn er ook diverse kruisers te huur.

Locaties Koudum & Giethoorn

Sinds 2001 hebben wij twee afvaart mogelijkheden, de grootste is in het Friese Koudum. Koudum ligt in de zuidwesthoek van Friesland omringt door de meren de Fluessen en de Morra. De tweede lokatie is Giethoorn. Aan de buitenrand van Giethoorn ligt de Beulaekewijde, dit meer is een soort centrum van waaruit u diverse routes kan varen. Het natuurgebied de weerribben moet u echt ontdekken en als u wilt kunt u zowel vanuit Giethoorn als Koudum de Turfroute bevaren.

Nieuwe boot: FBB 1150 CH

Ook dit jaar brengen we weer een nieuwe boot in de verhuur. De Christa is een Morrakruiser geschikt voor 6 personen, natuurlijk zijn de vaareigenschappen Morrakruiser waardig. Zie voor meer informatie onze Morrakruisers pagina.