Een mooie gelegenheid om te logeren

B&B pension Perruque is een voormalig politiebureau, waar sinds 2005 'vrijwillig' geslapen kan worden in een van de 10 kamers of in één van de twee prachtige appartementen van elk 75m2.

In Perruque wordt gastvrijheid met een grote G geschreven. Nico en Janny ontvangen u graag in de mooie centrale ruimte van de B&B, waar u zich vast al thuis gaat voelen bij het drinken van de welkoms koffie/thee aan de lange tafel in het vertrek. Vanuit deze mooie lichte ruimte heeft u toegang tot het terras, waar heerlijk van de zon kan worden genoten en u wellicht s morgens ook het ontbijt kunt nuttigen. Zowel binnen als buiten zijn de ruimtes speciaal voor de gasten , zo ook het gevulde koelkastje met diverse sapjes en (alcoholische) drankjes.

Aangrenzend aan het terras is er de loungeruimte met houtkachel, waar zowel zomers (koel) als winters het heerlijk toeven is tussen de grote kussens.

Nico en Janny mogen graag koken. De keuken grenst aan het centrale vertrek. U kunt in de B&B of bij het boeken aangeven of u eens mee wilt eten en vragen wat er zo op tafel wordt gezet. Met regelmaat wordt er ook buiten Paëlla gemaakt, alles met heerlijke verse ingrediënten.

 

Al onze kamers en appartementen zijn uitgerust met:

  • Een grote Flatscreen TV met internet.
  • Eigen douche/toilet (stortdouche in de appartementen) met föhn en zeepjes
  • Koffie/thee met waterkoker op alle kamers (behalve budgetkamer).
  • Uitstekende WIFI !!(GRATIS)

 

2005-2015... 10 JAAR PERRUQUE

meer dan een overnachting 

Gastheer en -vrouw zijn Nico en Janny die u graag verwelkomen!

Kijk snel op onze website