Bedrijven & Instellingen
 

10 Jaar Beeldhouwcentrum Koudum

Beeldhouwen in Koudum vlakbij de mooie Friese meren en het glooiende landschap van Gaasterland. Gevestigd in een monumentaal pand in het hartje van Koudum.

Het centrum voor beeldhouwen bestaat uit: Twee grote beeldhouw ateliers, een binnen- en buiten galerie op het Friesland plein en een winkel. Het Beeldhouwcentrum biedt talloze workshops en cursussen voor beginners en gevorderden. Het centrum is de organisator van de jaarlijks beelden route door Koudum.

Naast het aanbod van het centrum is er de galerie waar permanent beelden worden geexposeerd van cursisten en studenten of van kunstenaars van buiten.

In de winkel van het Beeldhouwcentrum kunt u proffesionele gereedschappen, materialen en kunstboeken voor beeldhouwen vinden.

Graag tot ziens in het Beeldhouwcentrum!

BeiMei is een café, een huiskamer, een galerie, een podium voor muziek, een bed & Breakfast, een inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen.

BeiMei kun je heerlijk eten, slapen, kunst kijken, kunst kopen, over kunst lezen, over kunst praten, luisteren naar live muziek.

Ons kunstcafé is samen met het Beeldhouwcentrum gevestigd in een monumentaal pand uit 1850, uniek gelegen in het centrum van Koudum vlak bij de Friese meren.

U kunt vanuit het café binnendoor naar het Beeldhouwcentrum en de galerie, de winkelen de ateliers bezoeken. De deuren staan altijd open.

We nodigen u van harte uit BeiMei langs te komen.

Hoofdstraat 4

8723 BH Koudum

Tel 0514 522676