Nieuws & Activiteiten
 

Archief items

De oudere informatie blokken op deze website kunt u in de onderstaande pagina's weer terug vinden.

Natuurlijk kunt u ook van de zoek functie's gebruik maken.

Bulte Nijs online

Vul een zoekterm in.

Fiets kwijt!

woensdag, 30 december 2009

Omstreeks 20 december is door een misverstand Marc zijn blauw/gele mountainbike bij de ijsbaan blijven staan. Het is een fiets met 10 versnellingen voor jongens van 6/7 jaar.Wie heeft deze fiets gezien?We zouden Marc erg blij maken wanneer...Lees meer »

Steek een kaarsje aan

dinsdag, 29 december 2009

Op oudejaarsdag kan iedereen weer een kaarsje aansteken in de Doopsgezinde kerk in Koudum, waarna aansluitend een dienst wordt gehouden waarin voor zal gaan dominee H.Th. Ament. ‘Ik steek een kaarsje aan voor. . . . ‘ Ieder jaar gebeuren er dingen...Lees meer »

Steun Volleybal: koop oliebollen!

maandag, 28 december 2009

Woensdag 30 december zijn ze er weer: de oliebollen van Oeverzwaluwen afdeling Volleybal. Tussen 09.30 en 12.00 uur komen leden van de Volleybalclub bij u aan de deur voor de verkoop van oliebollen. Zijn ze u vergeten of wilt u er niet om thuis...Lees meer »

Kerstmarkt 2009 geslaagd!

woensdag, 23 december 2009

Sfeervolle en gezellige Kerstmarkt 2009 Mede dankzij een prachtig pak sneeuw en ondanks vele afzeggingen deur standhouders vanwege de slechte weersvoorspellingen bleek de Kerstmarkt 2009 toch weer een heel gezellig gebeuren. Gelukkig kwamen veel...Lees meer »

Kerstnachtdienst in de Martinikerk te Koudum

woensdag, 23 december 2009

Wat brengt ons in de late avond naar de kerk, de nacht voor Kerst? Laten we eerlijk zijn, Vooral de sfeer. Het donker van de nacht waarin wij Mogen toeleven naar het licht van Kerst. Deze gegevens proberen we terug te laten komen in de...Lees meer »

Benefietconcert 19 december

maandag, 14 december 2009

Denkt u nog even aan het benefietconcert dat Nij Libben en Majim gezamenlijk zullen geven op zaterdag 19 december in De Klink? U dient met uw aanwezigheid twee doelen: in de eerste plaats bezorgt u zichzelf een prachtige avond en verder helpt u de...Lees meer »

Opbrengst Kerstactie voor Stichting Kika

zaterdag, 12 december 2009

Tijdens de Kerstmarkt van 18 december aanstaande zullen vele prijzen worden verloot via het draaiend rad. Van maandag 14 t / m vrijdag 18 december ontvangt u bij de deelnemende winkeliers een bon voor een gratis lootje bij uw boodschappen boven €...Lees meer »

Oudere items 2003

Archief December 2003