Verenigingen & Stichtingen
 

Wilde Zuidwestern Zeskamp 2016

Vrijdagmorgen aanvang 10:00 uur 9 september.

Beste dorpsgenoten,

Op vrijdag 9 september 2016 van ca. 10.00-12.00 organiseert de optocht-commissie de 'Wilde Zuidwestern Zeskamp'. De dresscode bij dit festijn is: 'country & western'.

Aansluitend is er het matinee in De Klink.

Inmiddels hebben zich voldoende groepen - teams - cowgirls-cowboys gemeld, mocht je toch nog kans willen maken op deelname in dit spectaculair feestweek evenement dan kun je je altijd op de reservelijst laten zetten bij Ypie of Reina.
(Elk team dient uit minimaal 6 personen te bestaan)

Hebben jullie je al opgegeven?

Mocht het aan jullie aandacht zijn ontsnapt, druk bezig met de vakantie voorbereidingen, veel te mooi weer, druk, druk, druk, maar toch even deze herinnering om je toch op te geven voor het 'Wilde Zuidwestern Zeskamp' op DE vrijdag 9 september in de feestweek. We hebben nog een paar plekjes vrij dus aarzel niet en geef je nu op.

Opgeven kan nog tot 15 augustus a.s. bij:
Ypie Osinga -  sietzeypie@home.nl
Reina Wieling - r.wieling@home.nl

Groetjes de parcours commissie.

Wilde Zuidwestern Zeskamp

Beste dorpsgenoten,

Op vrijdag 9 september 2016 van ca. 10.00-12.00 organiseert de optochtcommissie de 'Wilde Zuidwestern Zeskamp'. De dresscode bij dit festijn is: 'country & western'.

Aansluitend is er het matinee in De Klink.

Verenigingen, buurten, bedrijven en vriendengroepen: wij dagen jullie uit! Deelname is vanaf 15 jaar en op eigen risico. Elk team dient uit minimaal 6 personen te bestaan en er kunnen 12 teams meedoen.

Opgeven kan tot 1 augustus a.s. bij:
Ypie Osinga - sietzeypie@home.nl
Reina Wieling - r.wieling@home.nl

 

Wilt u bij onjuistheden in de adressering de juiste contactgegevens doorgeven via bovengenoemd mailadres? Wij proberen als feest- en optochtcommissie een uniform bestand te maken wat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

Met vriendelijke groet,
Bouke-Yke, Chris, Uilke, Ypie, Reina, Jurjen, Klasine en Saskia