Verenigingen & Stichtingen
 

11-01-16

Koudumer Cajun en Blues op podium van De Klink

Op zaterdag 30 januari 2016 zullen twee Koudumer bands optreden in Koudum. Als eerste zullen de muzikanten van Bits and Blues het Klinkpodium betreden. Bits and Blues is in oktober 2014 begonnen met het opbouwen van een repertoire dat hoofdzakelijk bestaat uit bluesnummers. Alle muzikanten van de band zijn al lang actief in verschillende muziekstijlen. Zangeres Geartsje de Boer zingt al jaren in vele bands en treedt ook ieder jaar op tijdens de 'Night of the Beantsjes'.

Na de pauze zal Cajun Beano, voor deze gelegenheid weer uitgebreid met enkele  'friends'  een optreden verzorgen. Met de komst van een andere accordeonist gaat Cajun Beano terug naar de echte 'roots': de TexMex, de aanstekelijke dansmuziek uit Texas en Mexico. Naast nieuw repertoire zullen ongetwijfeld ook de toppers als "Myn maten" en "Abe" voorbij komen.

Kaarten a 10 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Muizelaar of aan de kassa. Deze avond begint om 21.00 uur en de organisatie is in handen van Culturele Stichting De Sudwester. Mis het niet!